Minden, ami hagyományos borotválkozás > Pengék márkák szerint

Astra

<< < (70/70)

Warper:

--- Idézetet írta: viktor.co.jp - 2022. Július 26. - 08:54:19 ---Udv Kollégák!  ;D

Érdeklődni szeretnek a csatolt képen látható zöld astra pengen, a 2 sarokban látható számok mit jelolnek? Másik oldalán 3. Illetve 4. Van ?  :fejtor: Köszönöm a választ

--- Idézet vége ---

Alapvetően a gyártó használja a minőségellenőrzési céllal.

Itt megkérdezték a gyártót (mondjuk ez pont a Derby volt), és azt válaszolták, hogy a gyári élezőrendszerek kalibrációjának ellenőrzésére használják.
https://imustacheyoutoshave.com/why-do-safety-razor-blades-have-numbers/

viktor.co.jp:

--- Idézetet írta: Warper - 2022. Július 26. - 09:59:38 ---
--- Idézetet írta: viktor.co.jp - 2022. Július 26. - 08:54:19 ---Udv Kollégák!  ;D

Érdeklődni szeretnek a csatolt képen látható zöld astra pengen, a 2 sarokban látható számok mit jelolnek? Másik oldalán 3. Illetve 4. Van ?  :fejtor: Köszönöm a választ

--- Idézet vége ---

Alapvetően a gyártó használja a minőségellenőrzési céllal.

Itt megkérdezték a gyártót (mondjuk ez pont a Derby volt), és azt válaszolták, hogy a gyári élezőrendszerek kalibrációjának ellenőrzésére használják.
https://imustacheyoutoshave.com/why-do-safety-razor-blades-have-numbers/

--- Idézet vége ---

Köszönöm az infót  :idea:
Gyorsan megnéztem a használt pengeket itthon, eddig valahogy elkerültek a figyelmemet ezek a jelolesek. 1-4, A-B, illetve P jelölés is találtam  :fejtor:

lajkoska:
Szerintem, azért van, hogy ha a pengét kiveszed tud ugyanúgy visszarakni.

lajkoska:
Ki gondolta volna...

Tibi11:
Próbálta-e már valaki az Indiában gyártott zöld Astra-t? Én próbáltam, s azt vettem észre, hogy az Oroszországban készült változatnál vékonyabb és élesebb az indiai változat. Eddig csak egyszer borotválkoztam vele, ám nagyon elégedett vagyok. Kíváncsi vagyok, így vékonyabb változatban kibír-e annyi borotválkozást, mint az orosz verzió...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése