Minden, ami hagyományos borotválkozás > Pengék márkák szerint
Bic/Astor
szekelya:
Megint arra jartam, tovabbra is 130 a BIC a Vizafogon a Dunavirag utcai CBA-ban. Egypenges eldobhatot is arulnak, de kieldobhatoztam magam egy idore, azt otthagytam.
Detre:
Köszi! Az elég jutányos ár.
Az első példányt végül nem soroltam be a tartósak közé, de a második fordulóba bejutott. Számomra kíméletes, hatékony, jól használható penge volt (de az is lehet, hogy ennyi idő elteltével már kezdem rendesen kezelni a készüléket).
szekelya:
--- Idézetet írta: Detre - 2018. Augusztus 13. - 19:20:20 ---Köszi! Az elég jutányos ár.
Az első példányt végül nem soroltam be a tartósak közé, de a második fordulóba bejutott. Számomra kíméletes, hatékony, jól használható penge volt (de az is lehet, hogy ennyi idő elteltével már kezdem rendesen kezelni a készüléket).
--- Idézet vége ---
Jaja, tuti szamit a gyakorlat. En mostmar tobb, mint egy eve csak zold astrat hasznalok es elvileg kb 5 alkalmankent cserelem oket, gyakorlatilag van, hogy kethetente jut eszembe, ez foleg ket borotva hasznalata mellett inkabb 6-7 alkalom per borotva. Siman viszi a hetediket is, de ott mar erzem, hogy ideje cserelni. Korabban tudom, hogy 5 volt a maximum. Csak amig kevesebb, mint 30 forintra jon ki egy penge, nem teszteltem, hogy van -e bennuk akar 10 alkalom is. Viszont rajottem, hogy zold astra sznob lettem. Hiaba vettem meg penteken 4 csomag BIC-et, ma is astrat toltam az R41-be. Na talan holnap a Gillette-ben kiprobalom.
Detre:
A gyakorlatot inkább arra értettem, hogy mintha egyre kevesebb fajta pengét éreznék harapósnak és egyre többször találnám meg elég jól a szöget/irányt a nagyon alkalmatlan részeken is még azelőtt, hogy túlborotválkoznék.
De egy héten túl azért még nem sikerült használnom semmit se.
Anwar:
Nos ma próbáltam ki a Bic Platinum krómozott pengét. Azt kell mondjam, hogy egészen kellemes érzés volt a borotválkozás vele, bár nem egy Derby extra, de ahoz képest jó. Egyáltalán nem tép és nagyon éles is (talán kicsit túl éles), meg is vágtam magamat párszor. Én az 5-ből olyan 3-mat esetleg 4-et adnék ennek a pengének. Mindenképpen érdemes kipróbálni, de csak óvatosan. :borotva:
Navigáció
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése