Minden, ami hagyományos borotválkozás > Pengék márkák szerint
Merkur
edrose:
;)
Seventy:
Nagyon drágának tartom.Itthon 1790 Ft volt 10 db penge belőle.
Kíváncsiságom nem ismert határt, így be kellett szereznem. :crazy:
Használat közben nem tűnt agresszívnak,de a borotválkozás végén az After Shave egyértelműen mást érzékeltetett. :ordítsmile:
Lehet,hogy ez a penge is hasonló szögtartást igényel,mint a Derby,vagy zöld Astra? :nemtom:
...de valahogy pihentetem a tesztet,és legközelebb más pengével borotválkozok.
Furcsa...agresszív a bőrrel szemben,de nem éreztem túl élesnek,se nagyon alaposnak. (R89ben tesztelve)
cotag:
Az álatlános vélemény, hogy nagyon drága és nem is túl jó penge. Gyorsan veszti az élét és nem is túl kellemes, ahogy dolgozik. Kevés embernek jön be, de persze itt is vannak kivételek...
Penge:
--- Idézetet írta: Seventy - 2012. Szeptember 19. - 20:35:02 ---Lehet,hogy ez a penge is hasonló szögtartást igényel,mint a Derby,vagy zöld Astra? :nemtom:
--- Idézet vége ---
Nem! Szerintem a Derby és Astrához képest ez életlenebb, sosem lesz AAK, akárhogy tartod...
zenith:
--- Idézetet írta: Seventy - 2012. Szeptember 19. - 20:35:02 ---
Nagyon drágának tartom.Itthon 1790 Ft volt 10 db penge belőle.
Kíváncsiságom nem ismert határt, így be kellett szereznem. :crazy:
Használat közben nem tűnt agresszívnak,de a borotválkozás végén az After Shave egyértelműen mást érzékeltetett. :ordítsmile:
Lehet,hogy ez a penge is hasonló szögtartást igényel,mint a Derby,vagy zöld Astra? :nemtom:
...de valahogy pihentetem a tesztet,és legközelebb más pengével borotválkozok.
Furcsa...agresszív a bőrrel szemben,de nem éreztem túl élesnek,se nagyon alaposnak. (R89ben tesztelve)
--- Idézet vége ---
Egy tesztet kérhetek-e belőle? Meg ha még van más, ami nekem nem volt?
Navigáció
[#] Következő oldal
Teljes verzió megtekintése