Ákos: valószínű én is ki fogom. Sőt, alighanem egyáltalán nem zavarna, ha más boltokban nem a 24 órán belüli postázás volna az általános. Ezen kívül a főoldalon felhívja a figyelmet, hogy a megrendeléssel elfogadom a feltételeket - amiben viszont 3 nap van leírva.
Ennek ellenére egy kedves srác, lelkes is, segítőkész is. Inkább azt tippelem, hogy nem szeret a postán sorbanállni, és egy héten egyszer megy
Amúgy pedig nagyon kíváncsi vagyok a legutóbbi rendelésre tőle: a SOC-ot lényegében ő találta ki, különféle fórumok tagjaival együtt. Remélem, jól ellesznek majd nálam a LE2011 1-es sörtével és borzzal
Rotbart: minden cég ezt csinálja, csak legfeljebb nem veszed észre. Nézd meg, mondjuk, a Connaughtot: kezdj el bepakolni kisebb tárgyakat, mondjuk shave stickeket, és figyeld a postaköltséget - ugyanígy számítódik, csak drágább. Ráadásul a Connaught mindig dobozban szállít, és a legkisebb dobozba is több minden fér, így igaziból nem értem. Lehet, hogy súlyra megy a posta?
Őszintén szólva, én épp fordítva vagyok, mint te - inkább csodálom, hogy más országokban ennyiből meg lehet úszni a nemzetközi postát? Én pár hónapja Németországba küldtem kis dobozban egy pamacsot, amit - biztosítással - majdnem 6000 Ft-ért vittek el. Hollandiából Magyarországra a legkisebb csomag (ami egyébként a <1kg-t jelenti
) 10 euró. Szóval 2,5 euró tételenként igaziból nagyon baráti.