Edrose jovoltabol kiprobaltam egy Zenith diszno pamacsot (
http://borotvaforum.hu/index.php?topic=84.0). Hozza kell tennem, hogy eddig maximalisan borz-parti voltam, abbol is a draga silvertipeket preferalom/tam. Leginkabb azert, mert a diszno pamacsok, amikkel eddig osszefutottm a legolcsobb katregoriat kepvisletek (Balea, Muller, noname). Nos ennek a Zenith-nek semmi kozze hozzajuk sem kiviteleben, sem hasznalati ertekeben :-) A szalak joval surubbek, kivalo rugalmas, de kelloen merev gerinccel, ami - nagyon fontos - vizes allapotaban sem hagyja el magat. Nagyon jol maszirozza a bort, ugyanakkor nem durva. Ellentetben az olcsobb diszno pamacsokkal, amiket probaltam, kifejezetten suru, testes habot ad, nagyon gyorsan. Megkockaztatom jobb minosegu volt a hab igy elso probara, mint amit a sokszorosaba kerulo Rooney-val el tudok erni. Hasznalat elott kicsit atmostam, igy a szaga mar egesz enyhe, ugy saccolom par hasznalat utan teljesen eltunik majd. Par szalat vesztett hasznaltkozben, de gondolom ez is beall majd. Kerdes meg, hogy a borom, hogyan birja hosszutavon, de hasznalatkor nem ereztem, hogy problema lenne vele.
Ui.: nekem is kicsit lanyos meretnek tunik a Badger and Blade pamacs.