Pl. az alábbi videon 1:25-nél említi Robert, hogy csak festő mozdulatokkal érdemes használni az ecsetet:
http://www.gentlemans-shop.com/acatalog/How-to-shave.html
Ha azt mondod, elhiszem
. Az utóbbi idök megnézettt bk 50-60 videója közül ez az elsö, aki nem körkörös mozdulatokkal pamacsolja az arcát
. Persze, ki mire esküszik. De minden esetre én a körkörös mozdulatokat eddig nem tudtam elkerülni, meg azt hiszem nem is fogom, ha ez az ára, akkor veszek újat ha tönkremegy. Azon kívül ha én ennyi elökészület után elkezdenék borotválkozni, mint a videón a jóember, elég keserves élmény lenne. Persze én szört sem láttam rajta. Lehet hogy csak a sarokpontokat akarta bemutatni?
én eddig csak azt tudtam, hogy állítva vagy függesztve kell kell tárolni, használat után alaposan kimosni, kiöblíteni. Valahol mintha azt is olvastam volna, hogy az elsö használat elött forróvízbe kell áztatni. De edrose szerint éppen hogy nem ...
Lásd előző hozzászólásom: „tunkolod”. Az arcodon meg „festesz”, oda-vissza húzásokkal.
Mondom, én kavarok mindenhol, mint az állat.
jaja, olvastam. Tunkolni a szaftot szeretem, a festést meghagyom a müvészeknek. Akkor sajna én is hibásan fogom használni, mert a kavarás nekem is sokkal kellemesebb.
Kis borostánál talán még elmegy a "festés", de
ilyennél már azért nehéz volna. Mondjuk ez is úgy néz ki, mintha meglehetösen forró lenne a vize