Csak a Black Fibre-t ismerem és használom, de azt rendszeresen A rugalmassága szerintem annyira nem zavaró, (talán) rty írta valamelyik nap, hogy kicsit floppy neki. Hát nekem nem Arcon habosításhoz szerintem tökéletes. Ára nem annyira magas, hogy ne érne meg egy próbát - én így voltam vele. Aztán jól együtt maradtunk.
Kicsinek érzem a 21-es köteget Idézetet írta: mad.just mad. - 2014. December 30. - 16:57:05Csak a Black Fibre-t ismerem és használom, de azt rendszeresen A rugalmassága szerintem annyira nem zavaró, (talán) rty írta valamelyik nap, hogy kicsit floppy neki. Hát nekem nem Arcon habosításhoz szerintem tökéletes. Ára nem annyira magas, hogy ne érne meg egy próbát - én így voltam vele. Aztán jól együtt maradtunk.
23-ason töröm a fejem
Annak nem annyira ruganyosak a szálai, mint az FS-nek?
Alszok rá egyet, sajnos tetszik a black és a silver fibre is Blacket vinném, ha lenne belőle 23-as.
Ismét szintetikus pamacs vásárlásán töröm a fejem. Korábban Frank Shaving Pur-tech pamacsát használtam, remekül működött, de zavart, hogy természetellenesen túl rugalmas volt használat közben.Amik érdekelnének: Mühle Silvertip Fibre v2, illetve a Black Fibre vonal.Mi a tapasztalat velük?