Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 799869 alkalommal)

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #3780 Dátum: 2015. December 23. - 20:08:11 »
Kulfoldi oldalakon almaecetrol olvastam, hogy az kondicional. Bemasszirozas, kimosas, fesules. Hogy a ragasztocsomora van-e hatassal, azt nem tudom. Nem probaltam.

A dauert elfelejtetted említeni!

Mert nem tudtam hogy azt festés előtt vagy után kell  :fetreng:

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #3781 Dátum: 2015. December 23. - 20:08:52 »
Inkább melírt.:)
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #3782 Dátum: 2015. December 23. - 20:20:49 »
Semmi nem kell rá. Viszont fésûlheted a borzokat, jót tesz neki.

Én fordászhoz is el szoktam vinni  :naughty:
Biztam az odafigyelésedben. :crazy:

:cimbi:  :D

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #3783 Dátum: 2015. December 23. - 20:53:22 »
Hajkondícionálókról nem tudok semmit. Amíg ŕá nem találtam erre a fórumra, a fürdőszobai felszerelésem leginkább egy tusfürdőből, egy kèzmosó szappanból, egy fogkeféből és egy borotvából állt. Most meg fél négyzetméter borotvacuccom van. Itt jegyezném meg a szeretet ünnepe alkalmából: a franc belétek...
Visszakanyarodva tehát, talán alkohol volt a kondícionálóban és az esetleg oldotta a ragasztót a pamacsban? Csak egy tipp. Mostanában én is talpon szárítok, a lógatónak már nem jut hely.

Az almaecetre se gondótam vón soha. Magamtól inkább valami olajos holmival próbálkoznék és nem savval, de ki tudja? Ha más nem, tisztításnak biztos jó.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #3784 Dátum: 2015. December 23. - 20:57:05 »
Bármit perverzkedhetsz, csak ki ne főzd!
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #3785 Dátum: 2015. December 23. - 21:00:51 »
Az FS borz pamacs dobozára az van írva, hogy enyhe bóraxos oldatba kell időnként áztatni, hogy megelőzzük a penészedést.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #3786 Dátum: 2015. December 23. - 21:07:10 »
Az FS borz pamacs dobozára az van írva, hogy enyhe bóraxos oldatba kell időnként áztatni, hogy megelőzzük a penészedést.

Tudtommal a szappan lúgos kémhatású leve, eléggékizárja a penész létrejöttének az esélyét ha folyamatosan használjuk.
Ha meg nincs használva akkor meg ugye száraz ...
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #3787 Dátum: 2015. December 23. - 21:22:43 »
Bármit perverzkedhetsz, csak ki ne főzd!
Muhaha!
------
Mondjuk ha rosszul kifűtött a fürdőszoba, akkor az a penész melegágya. Kínában fűtenek?
De miket hordunk már össze! Bórax, ecet, olajok és hajkondícionáló. Még tegyünk bele műtrágyát, jódot, szalmiákszeszt, majd üljünk az ablak elé és egy meleg tea társaságában várjuk a fekete autót!

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #3788 Dátum: 2015. December 23. - 21:27:51 »

Tudtommal a szappan lúgos kémhatású leve, eléggékizárja a penész létrejöttének az esélyét ha folyamatosan használjuk.
Ha meg nincs használva akkor meg ugye száraz ...
Én csak azt írtam le, amit olvastam. Nem használok semmilyen ápolószert. Borotválkozás után kiöblítem, kicsapom belőle a vizet, ami kijön és megy a tartóra száradni.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #3789 Dátum: 2015. December 23. - 21:28:05 »
Mire a gúnyos kacaj, ha önzetlen a segítő szándék?:)

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #3790 Dátum: 2015. December 23. - 21:32:21 »
:-)

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #3791 Dátum: 2015. December 24. - 10:52:46 »
Használat után jól kicsapod a vizet, törölközőn letörlöd, alkaron letörlöd, ezek után sok már nem is marad benne... ;)
A szappan meg tisztít, ahogy pmol éltárs is leírta.
Még a végén kozmetikust hívunk a pamacshoz, nem?  :fetreng:
(szerintem)

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #3792 Dátum: 2015. December 24. - 11:24:21 »
Bár én sem szoktam semmivel ápolni, de nem tűnik hülyeségnek látva, hogy bizony ki tud száradni, keményedni. A bőrt is polják a késes szaktársak. Tudom, ez nem bőr, de mégis. Látom, hogy a Figarótól még a tapintása is jobb lesz. Valami ásványi olajozást olvastam egyszer valahol csak tudnám hol...

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #3793 Dátum: 2015. December 24. - 13:12:45 »
ööööö....ki ápolja a bőrt? asszem mindenki kézmeleggel indit és remélem nem is kenegeti semmi viasszal meg zsírral. Tök felesleges. Van aki fagyúzza de felesleges.

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #3794 Dátum: 2015. December 24. - 14:58:03 »
Jó, hát ez egy rossz hasonlat volt, de a bőr se lesz örökké olyan amilyen. Bőrhöz húsz év kell, hogy száradjon valamit, pamacshoz fél év szappanozás.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici