Na most van ez a Balea Szintim.
Az a bajom vele, ahogy vizes lesz, eltűnik a köteg közepe. A szálak körpalást szerűen orientálódnak és a pamacs közepe üres marad. Ez adódhat gyártási szórásból, vagy mind ilyen lehet? Ezzel együtt a habot is nagyon kitolja kívülre. A nyele meg ronda, valljuk be.
Ettől függetlenül méretre, pont megfelelő, és jobban dolgozik, mint a régi örökölt sörtém.
Azért jó lenne valami hasonló méretű szinti pamacs, ami tömöttebb.
Szép nyéllel, valami szép darab nem arany áron.
Az Omegákról jókat olvastam itt.
Gondoltam innét rendelnék valamit http://www.connaughtshaving.com/
Persze más forrás is jó lehet.
Tudtok ajánlani valamit a fentiek alapján?
Valamelyik topikban már kivesézték, hogy ezeknek egyezik a kötege a Balea szintiével.
Úgy emlékszem, azt túrtam elő a google translate segítségével német társoldalakról, hogy nem a köteg, hanem a szálak anyaga egyezik. Emlékeim szerint azt írták ott, hogy a kevésbé jól sikerült kötegek mennek a Balea brand alatt, a jobbak meg Mühle/hjm védjegy alatt találnak gazdát. Talán "black fibre v2" az iparági neve?
Az én Baleám is hajlamos kúppalást alakban szétnyílni, a nyele valóban ronda (ami nem lenne baj, de nem is túl kényelmes), ellenben három használat után már nem hullik, jól habosít és be tudom pamacsolni a képem.
Vagy legalábbis jobban alkalmas erre, mint a régebbi, eléggé vaktában beszerzett hjm sörtém.
Szerintem kb. ugyanabban a cipőben járunk :-D