Bowától kapott, eddigi kedvenc lószőr pamacsom, hetek óta változik, szerintem politikusként szeretné folytatni a pályáját. Ugyanis kezd egyre gerinctelenebb lenni.
Vajon mi okozza?
Nekem Badger&Blade-en irogattak lovas elmenyeket arra a kerdesemre, hogy hogy lehet kigubancolni. Az egyik tapasztalat az volt, hogy ilyen fank-luk alakul ki, ha a loszor pamacsot korkorosen hasznalod habkepzeskor meg arcon festegeto mozdulatok helyett, akkor gyakorlatilag kup-palast alakura formalodik a koteg, ilyenkor gerincet veszitheti. A visszatero megoldasi javaslat leirasaban jellemzoen szerepel a kuka szo. Nagyon kar volna ertuk, szeretem a loszort is, az en pamacsom nyelet is, es nem akarodzik elfogadni azt a viszonyrendszert, amikor en vagyok a pamacsert.
A kedvencem egyebkent az volt, aki olyan loszor apolo szert javasolt, amit meg elo lovakon, rendeltetesi helyukon viselt szorok apolasara hasznalnak.
BTW kutyaszorbol nem keszitenek pamacsot? Korulnezve a nappali padlojan akkora a keszlet, hogy legalabb megegy kutyat ossze tudnek rakni belole.