Dear to All !
Ez is megvan, még sincs este.....
Miután több alkalommal sikerült kipróbálnom a Trumper minta csomagom skin foodjait, imhol egy kis konklúzió.
Az elmúlt időszakban - talán már túlzottan is - elhatalmasodott rajtam a preshave-ek próbálgatása, így a GFT Skin Foodját is ezen a felhasználási területen próbáltam először. Nos erre nálam egyáltalán nem vált be, bár több helyen olvastam ilyen irányú használatáról.
Nem úgy borotválkozás után..... előkészítéstől, borotvakrémtől, borotválkozási módtól ( kés, DE) függetlenül elmondható, hogy az eddigi legjobb bőrnyugtató - kicsit félve írom, bőrgyógyító - hatást tapasztaltam. Nem nem hűsítésről beszélek, inkább arról, hogy a kisebb bőr irritációk, a használata után teljesen eltűntek, az arcom sehol nem húzódott. Hamar beszívódik, nem hagy zsíros nyomot ( talán egy kis fényes hatás a bőrön).
Illatok: az extract of lime szerintem zseniálisan keveri a mentát, és a citrust, a T&H wc illatosító ( bocs Cotag) élményéhez képest nagyságrendekkel jobb ( egyébként az illatai, krém,S.F általában visszafogottabbnak tűntek ) A szantál is nagyon tetszik,és erősen gondolkodom, hogy melyikből is lenne érdemes egy üveggel bevásárolnom.
Nem olcsó, de legalább drága.... viszont elég jó
Salmo