Kedves fórumtársak! Ha valakinek hölgyrokona/ismerőse "Avon tanácsadónő", e márkának van aftershave balzsama is, 2 változatban (normál és érzékeny bőrre), időszaktól függően 500-1000 Ft közötti áron. Nekem az érzékeny bőrre javasolt változatot volt alkalmam kipróbálni. Ez tejszerű, viszonylag híg, de zsíros, picit nehezen szívódik be. Az illata enyhén citrom/lime-szerű, talán hasonló a sokat emlegetett Speickhez/Weledához. A hatása nem frenetikus, de azért érezhetően nyugtat.
Nem szándékozom ekézni a Trumper SkinFoodot, de utóbbi első használata után olyan nagy különbséget nem éreztem, ezért megkockáztatom, hogy nem éri meg az 5-10x árkülönbséget (persze hosszú távon lehet, hogy még változik a véleményem). Ettől még persze jobb, illata finomabb és az összetétele is valószínűleg igényesebb/egészségesebb, mint a nagyipari márkáé, de ha valaki olcsóbban akarja megúszni, és meg tud kérni "Avon tanácsadónőt" (asszem a gyár honlapjáról is rendelhető persze), tehet egy próbát, ill. kíváncsi vagyok, hogy másnak mi a véleménye.