Először is 1000 köszönet mindenkinek, aki ezt az oldalt működteti!
Ha nincs ez a fórum, a zsilettpengét legfeljebb pausz vakarására használnám, az arcomon nem próbáltam volna sohasem.
Karácsonyra elemes-rezgős, patronos Gillette borotvát kértem, de szerencsére a Jézuska nem hozott. A múltkoriban, ahogy keresgéltem, tényleg jó-e az nekem, meg hogy létezik-e még kétpengés borotva spiccet nyírni - gyakorlatilag nincs cikk a neten arról, mi a különbség a sok hülye nevű Gillette karmantyú közt - ide tévedtem, el is töltöttem vagy két órát, a végére teljesen fellelkesedve. Másnap további órákat csesztem el a linkajánlót és a google-t követve, majd megvettem az ajánlott kezdőkészletet és menten kipróbáltam (újabb hálás köszönet a kezdőcsomag zseniális összeállításáért!).
Soha nem gondoltam volna, hogy borotválkozni élvezet!
A következő alkalommal már a Proraso krémét használtam. Azt hittem az egész méregdrága márkanevesdi csak hiszti, de tényleg elképesztő a különbség a Figaróhoz képest.
Tegnap pedig megjött a Törökországból rendelt Derby penge, meg a velem egyidős Gillette Slim Adjustable borotva (véletlenül egyszerre érkeztek). Nem bírtam magammal, és kipróbáltam két napos borostámon. Zseniális! Egy élmény volt : )
Az elmúlt két évtizedben hetente egyszer, olykor kétszer tudtam borotválkozni (3, 4 pengés kütyükkel, nagy ritkán villannyal), mert harmadnapra a nyakam egy merő pattanás lett, bármilyen szert is kentem rá, a patikaitól a L'Occitane hétezer forintos after shave-jéig. Aki naponta borotválkozik, az nem is tudja, milyen nehéz így alkalomra időzíteni egy sima arcot!
Nagy lelkesedésemben véletlenül két borotvát rendeltem ebayen, hamarosan itt a másik is... remélem nem csap le rám a nördség
Rotbart,
a lelkes kezdő
(szerk., 11 évvel később.) Annyira kezdő voltam, hogy az első alkalmak exponenciális technikai fejlődése miatt nem vettem észre, hogy nem a Proraso jobb ennyivel a Figarónál, hanem én lettem ügyesebb. A nerdséget meg hagyjuk is...)