Igen, ezt én is tudom, csak akartam egy próbát tenni az AS-vel és a pre-vel, mielőtt rákapok. Ha ez megtörtént, nyilván megrendelem kintről egy egész évre elég adagban. Az akarásom annyira erős volt, hogy ma egy budai munkamegbeszélés után el is ugrottam a MOM-ba. Ott volt minden, ami Proreso a zöldből, a sensitive is, de az elég hiányosan. Megkérdeztem az eladót - aki sokkal szívélyesebb volt, mint az Arénás, talán átszivároghat valami Buda polgári miliőjéből egy plázába is... - hogy tényleg kivezetik-e a márkát. Ő időt kért és feltette a kérdést az üzletvezetőnek. Pár perc múlva visszajött és cáfolta az értesülést. Érdeklődött a termékről, amire én csak a nemzetközi fórumokon hallottakat, olvasottakat tudtam válaszolni, vagyis, hogy ez egy világszínvonalú dolog, igaz itthon valahogy nem ment híre a szélesebb tömegekben. Nyilván réteg-termékről van szó. Én alapvetően a G. F. Trumper dolgait használom már huzamosabb ideje, csak a pre-krém keltette fel az érdeklődésem, de most már - főleg, ha majd jönnek a melegek - kíváncsi vagyok az AS-re is. Apósomnak meg, aki habbal, meg elektromos rezgetős wilkinson négypengéssel vakarássza magát - a héten lévén a szülinapja - vettem egy AS-et és egy flakon habot, ha már ott voltam. Kíváncsi leszek a véleményére. Ő arra panaszkodott nekem a minap, hogy azt a régi jó hűs, hűvös after shave érzést keresi, amit a katonaságban valami akkori szoci cucc nyújtott neki a késői '60-as, vagy a korai '70-es években...