No akkor powerball kérésére az említett 600 Ft-os Dovo shavette koppintás élménybeszámolója következik.
Sok jót nem tudok mondani. Nagyon könnyű, mint minden ilyen shavette, a penge behelyezése könnyű, de vannak illesztési problémák. Pl a pengét nem lehet teljesen behajtani a nyélbe, ha benne van a műanyag toldat a fém sínben ami a pengét tartja. Ezen kívül a "farkincánál" mozog a műanyagot beborító fém burkolat.
Pozitívum, hogy ez a fém sín legalább rozsdamentes, nem úgy, mint a penge!
A képeken van új penge, a másik használt penge egy darab egy körös borotválkozás és nem egész 24 óra összerakott állapotban pihenés után nézett ki így
Szerintem még csak nem is acélból van, csak simán vasból
Nem tudom merjem-e még egyszer használni, második alkalom után lehet elporladna.
A vagóteljesítményére egy alkalom után nincs panaszom, kicsit talán kevésbé kifinomultan van megélezve a penge, mint akár egy kék Lord. De levitte legalább olyan jól a borostámat, mint a Lord, csak kevésbé volt kényelmes a bőrömnek.
Ajánlani maximum csirkekopasztásra ajánlom, ilyen silány minőségű pengével még a 2,5 USD-t sem éri meg, amennyiért vettem. Főleg, hogy nem láttam hozzá külön pengét, tehát mindig új szettet kell venni. Lehet nem véletlenül
Köszönöm a figyelmet!
https://app.box.com/s/bwe5qrn7tehi6ppr4zmz