Szoval Mike egy artizan szappankeszito , mint a dobozon is lathato Brooklyn NY, de nemregiben tette at szekhelyet Michiganbe. Mar regota szemezgetek a termekeivel es a magyar levendula szappanja termeszetesen rogvest felkeltette a figyelmem. Nem egyszeru beszerezni, amint elkeszul egy adaggal altalaban orakon belul kifogy belole. A levendulaja talan a legkeresettebb az osszes altala ajanlott termek kozul. Sajat allitasa szerint a levendula esszencia Mo.-rol szarmazik, hogy ez igaz e vagy sem, nem tudom. Sot azt sem,hogy a magyar levendula vilagszinvonalat kepvisel e, de ha ezen illat alapjan indulok ki azt kell mondanom,hogy igen. Szerintem fenomenalis, magasan a legjobb levendula termek amit valaha is hasznaltam.
Vannak akik odzkodnak az allati eredetu termekektol , jelen esetben a szappanban megtalalhato faggyutol. Szamomra ez nem problema , es sajat tapasztalataim alapjan az ilyen termekek hidratalo hatasa joval a zoldseges, glicerines termekek folott van. Ilyen tekintetben is ove az egyik legjobb szerintem.
Lassan szallit, paypal-os fizetes van, ritkan elerhetoek a termekei, e-mailekre szokoevente valaszol, ezek a negativumok de a szappanjai szerintem etalon a borotvalkozasban.