Na szóval, kezdjük az elején!
A saját honlapjukról rendeltem. Regisztrálni mindenképpen kell, lehet a kosárba pakolás előtt, és lehet utána is. Ha belerakod a cuccokat a kosárba, akkor meg tudod nézni a kosárnál egy "Estimate Shipping" gomb segítségével a leendő postaköltséget (mindenféle küldési lehetőséget feldob más és más költségekkel). Nekem 14$ volt a postaköltség, ami nem kevés, de így utólag úgy érzem, megérte. Én PayPal-lal fizettem, szerintem ez a legjobb és legbiztonságosabb módszer! Megrendelés után jött az email-emre két üzenet, egy az anya macitól és egy a paypal-tól. Ezután semmiféle tájékoztatás nem volt. Egyébként kereken két hete rendeltem (nov. 10.).
Van egy angol disztribútoruk is, de ott sokkal kisebb a választék, és drágábban is adják:
www.traditionalshaving.co.uk.
És akkor jöjjön az élménybeszámoló
Az Orange Orange szappant próbáltam ki (ne kérdezzétek, miért írják kettőször a narancsot
), és azt kell mondjam, hogy fantasztikus. Mind illatban, mind használhatóság szempontjából! Szépen siklott a borotva. Nem egy túlságosan zsíros szappan, ami nekem kimondottam tetszik. Így elsőre nem sikerült valami testes habot csinálnom belőle, de teljesen jó volt, könnyen habzott. Én így első használat után adok neki egy csillagos ötöst!
A Caribbean szappannak (lime, vetyver, bay) nagyon érdekes illata van, amire csak hosszú gondolkodás után jöttem rá, hogy mire is hasonlít. Egyébként nagyon izgatta az orromat, mivel gyermekkoromból egy kedves illat. Kólás gumicukor illata van egy az egyben, és nagyon bejön!