Minden, ami hagyományos borotválkozás > Kozmetikumok, kiegészítők
Szappan, krém
mry314:
Igen, az enyémben 3 féle tusfürdő volt, viszont nem kaptam skin food-ot. (ezt aztán a neroliban pótoltam...)
fonthunter (†2014):
Aki Geo F. Trumper Sample Pack rendelésen gondolkozik, sajnos el kell halasztania a jövő évre, mert a karácsonyi időszakban nem vállalják a küldését. :( Mry amúgy igazat szól, mert én is kaptam már tőlük olyan mintakollekciót, amiben tusfürdők is voltak, ha jól emlékszem három vagy négy...
zolio:
edrose:
Alu palackos gélre gondoltam. A figarót azért nem használom, mert nekem irritálja az arcbőrömet és az illata sem tetszik.
edrose:
--- Idézetet írta: mry314 - 2009. November 15. - 20:30:45 ---Igen, az enyémben 3 féle tusfürdő volt, viszont nem kaptam skin food-ot. (ezt aztán a neroliban pótoltam...)
--- Idézet vége ---
Jé, akkor nekem mázlim volt. Ehyszer rendeltünk közösen fontival, egyszer én külön, és semmi tusfürdő...
Egyébként amit én nem értek a Trumpernél, az az, hogy csak néhány illat esetében lehet párosítani szappant/krémet a skin fooddal. A Truefitt & Hillnél ez pont fordítva van, alig van valami ami ne lenne meg – még kölniben is.
Szűcs Róbert:
--- Idézetet írta: edrose - 2009. November 15. - 20:55:40 ---Egyébként amit én nem értek a Trumpernél, az az, hogy csak néhány illat esetében lehet párosítani szappant/krémet a skin fooddal.
--- Idézet vége ---
Engem ez nem zavar - pont hogy nem akarnék ugyanolyan illatot. Az a jó, ahogy jönnek a különböző illatok egymás után - ez egy illatterápia :D
Ezek nem tartós illatok, úgysem maradnak meg sokáig. A végén meg jöhet egy kölni, az adja a hosszabban megmaradó illatot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése