SicTransit kérésére:
A mai napon használtam először a hódmezővásárhelyi illetőségű Monolit Trade Kft. Adam's fantázianevű borotvakrémjét.
Kezelhetőség: Amint a tálkába nyomtam már első pillanatban láttam, hogy a krém a szokásosnál is "folyósabb". Ezért fokozottan ügyeltem, hogy még véletlenül se legyen túl sok víz a pamacsban. Azonban, köszönhetően ennek a jelenségnek könnyen és gyorsan tudtam megfelelő mennyiségű és minőségű habot készíteni.
Illat:Az illata rendkívül visszafogott, igen enyhe natúr szappan illat. Ennek megfelelően lemosás után egyáltalán nem hagy (illat)nyomot.
A bőrömnek kellemes volt, nem szárította. Borotválkozás után egyáltalán nem éreztem feszülő érzést az arcomon.
Negatívum: Az én kb. 25-30 perces borotválkozásom végéhez közeledve a hab kis mértékben kezdett összeesni, gyanítom, ha ennél lassabb lettem volna, nem nagyon tudtam volna használni.
Összegezve: azt gyanítom, hogy kevesen borotválkoznak 45-60 percig. Azaz a kikevert hab borotválkozásnyi idő alatt szépen teszi a dolgát. Az ára pedig igencsak kedvező (kb. 200 Ft.-). Ez a krém igazi "low cost" termék lehet a repertoárban.