A kisboltnak biztos nincs raktáron egy raklap Captain, mert nincs ilyen jellegű raktárja. Azt rendel a nagykertől, amit a vásárló elvisz; amit nem az feleslegesen fogja a helyet és a port, emellett benne van a forgótőke.
Vagy az van, hogy Magyarországon van egy DE-vel borotválkozó réteg, akinek majdnem mindegy hogy mit vesz, és nekik jó a Captain, vagy tömegesen használnak borotvapengét valami más célra, amire szintén mindegy. Rejtély.
Aki legközelebb kisboltban jár, ahol árulnak ilyet, megkérdezhetné hogy mégis kik és mire viszik, ha egyáltalán. Én gyakran szóba ilyesmikről erről boltosokkal, mert pl ahol Astrát árulnak sokszor nem is tudják hogy a kék meg a zöld nem ugyanaz, de szeretnének a vásárló kedvére tenni így szívesen váltanak.
A kisboltokról és bármilyen boltról idealizált elgondolásod van.Persze tartalmazza amit írtál a valóságot
Sokkal rosszabb a helyzet mint hogy értsenek hozzá, illetve annál hogy egyáltalán legyen visszajelzésük bármiről.
Gőzük sincs nem is érdekli őket, amit eladtak arról nincs értesülésük miként tette dolgát az áru.És nem igazán akarnak a vásárló kedvére tenni az túl macerás.
Semmilyen boltban nincs értő eladó.Országos jelenség.
visszatérve a Captainra.
Ma leírtam miként viselte magát, azt hittem azzal foglalkozol nem azzal hogy különben nem árulnák,ha nem vennék.Ez részigazság.Most jutott oda a boltunk már ne árulnak semmilyen Lord pengét.
Ebből le ne vond azt a következtetést mert nem keresik
Ott a bolt trehánysága és a terítő lustasága,
kockáztat nem vállalása.Azt a választ adta a boltos már többször amit most nem árul de árult termékre:
Nem lehet kapni.Illetve forszírozásom után: nincs a terítőnél.
A kettő nem ugyanaz.
A rossz magyar kereskedelmi lánc okozza
Egy bolttal odébb tele volt kék-fehér Lord (super)pengével
A terítő amit tart azt kell levenniük
Az előbb beszélt bolt terítője nem visz sok mindent.A boltos szemében az nem kapható
Pedig igen!!
Csak rossz láncban van benne, nem megy utána semminek a boltos.Ha a most betett 2. Captain penge eléri a kopottságot, kidobom és beteszem a következőt ugyanabba a Gilette pillangó-nyitásúba
Akkor megírom ismét az milyen volt.Ha megismételte a mai élményt vagyis nem húzott(de nem is éreztem hogy vinné) olyan 90 % takarított le
Épp csak odafigyelek jobban a kezelésre akkor megírom