Soós fotóbolt. Ott ugyan nincs szervíz, de tuti megmondják, hogy ki foglalkozik vele. Mondjuk a 6000 sem egy elérhetetlen összeg...
Csurgó Lászlót, vagy Kalocsai Károlyt tudom javasolni.Idézetet írta: Miki a mágus - 2016. Június 12. - 16:14:03Jó napot Uraim!A fotós fórumokon is visszaköszönnek az itteni felhasználónevek. Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha. Hol érdemes zárat tisztíttatni? Egy fed 2-es gépbe szeretnék életet lehelni. Egyátalán érdemes javítani ezeket? Köszönöm előre is
Jó napot Uraim!A fotós fórumokon is visszaköszönnek az itteni felhasználónevek. Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha. Hol érdemes zárat tisztíttatni? Egy fed 2-es gépbe szeretnék életet lehelni. Egyátalán érdemes javítani ezeket? Köszönöm előre is
Kérdés azokhoz, akik szoktak postázni külföldre:Dániába adtam fel egy A/4-es borítékban egy ajánlott csomagot május 31-én, és még nem érkezett meg. Reális esetben mennyi idő alatt ér oda? (Ha nem vész el, persze.)
Nem reális. Ennyi idő alatt az USA-ban is ott a csomag sok esetben. Nézd meg itt az RR....szám alapján, mi a helyzet: https://www.aftership.com/Valószínűleg a "célországba elküldve" üzenetet fogod látni.
Ami érdekes, hogy dániába 3 nap alatt megérkezett, ott kellett 10 nap a kézbesítésre.