Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1447827 alkalommal)

Nem elérhető mokush

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #10410 Dátum: 2016. December 06. - 19:13:12 »
Köszönöm! Tapatalk-ban nincs ilyen (nem találom), de majd PC-n is megnézem.

Nem elérhető orultspanyol

• Törzstag
« Válasz #10411 Dátum: 2016. December 06. - 20:55:44 »
No de rég jártam erre... Az elmúlt hónapokban eléggé sűrű minden napom, aztán fórumozni már vagy időm vagy kedvem nem volt. Borotválkozással változó, leginkább puritánba' a jó öreg L111-et használom mindig. A zöld astra is bele van már rohadva kábé, olyan régóta benne van, mégis jól muzsikál.

Itt a fórumon történt valami változás? Lecsengett a nagy r41 '11 mizéria és megmaradt pmolnak az az öngyilkos eszköz?  ;D
Van valami új mánia?
I will be the change I'm seeking, manifest the words I'm speaking. ||| shallam.hu

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #10412 Dátum: 2016. December 06. - 21:01:25 »
No de rég jártam erre... Az elmúlt hónapokban eléggé sűrű minden napom, aztán fórumozni már vagy időm vagy kedvem nem volt. Borotválkozással változó, leginkább puritánba' a jó öreg L111-et használom mindig. A zöld astra is bele van már rohadva kábé, olyan régóta benne van, mégis jól muzsikál.

Itt a fórumon történt valami változás? Lecsengett a nagy r41 '11 mizéria és megmaradt pmolnak az az öngyilkos eszköz?  ;D
Van valami új mánia?
Touché :fetreng:

A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

• Törzstag
« Válasz #10413 Dátum: 2016. December 06. - 21:39:29 »
Na átfutottam az utolsó kb 1 hónapnyi 'mai borotválkozásom' topicot és jól sejtettem. Az a henteskés megmaradt pmolnak meg 1-2 fanatiknak, cserébe jött ha jól látom ez a homokfuttatott (nyilván nem az, csak olyannak néz ki) hone nevű 3d nyomtatott tudja a tököm mi. Ja és látom már lushos szappannal is borotválkozunk.
I will be the change I'm seeking, manifest the words I'm speaking. ||| shallam.hu

Nem elérhető JadenDave

• Törzstag
« Válasz #10414 Dátum: 2016. December 06. - 22:20:49 »
Legalább lemaradtál a balhéról  :kv2:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #10415 Dátum: 2016. December 06. - 22:21:00 »
Azért se veszem fel a kesztyűt, hiába provokálsz!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

• Törzstag
« Válasz #10416 Dátum: 2016. December 06. - 22:38:35 »

Na milyen balhéról? Adnál egy linekt vagy összefoglalnád fél szóban? Érdekelnek a történések, és azt se tudnám most, hogy hol keressem.

pmol: Nincs milyen kesztyűt felvenni. Jó gép az, mérnöki pontossággal teszi a dolgát, ami avatatlan kezekben henteskésként szuperál. Attól még kiváló, csak nem nekem (és hozzám hasonlóan sok más embernek) napi használatra.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #10417 Dátum: 2016. December 06. - 22:54:25 »

Na milyen balhéról? Adnál egy linekt vagy összefoglalnád fél szóban? Érdekelnek a történések, és azt se tudnám most, hogy hol keressem.

pmol: Nincs milyen kesztyűt felvenni. Jó gép az, mérnöki pontossággal teszi a dolgát, ami avatatlan kezekben henteskésként szuperál. Attól még kiváló, csak nem nekem (és hozzám hasonlóan sok más embernek) napi használatra.

Mondom, ha jótbakarsz, meg sem.emlited azt a készüléket itt.

Olyan mint Voldemort, azaz Tom Denem.

Nem nevezzük nevén, külömben kitőr a palotaforradalom.

:borotva2: :crazy:

Nem elérhető JadenDave

• Törzstag
« Válasz #10418 Dátum: 2016. December 06. - 23:55:57 »
Na ez meg már szerintem kezd a ló túloldala lenni.
Összefoglalva indokolatlan szócséplés volt. Elnézést, hogy felhoztam, de olyan nevetséges volt az egész, hogy felugrott, én meg hirtelen felindulásból hozzászólást követtem el.
Néhányan nemtetszésüket fejezték ki amiatt, hogy pmol túl sokszor hozza fel az R41-et, sokszor nem aktuális témákban is, Ő pedig ezt tudomásul vette és elfogadta. Mindenki szerette, tisztelte a másikat, amíg nem jött egy vérbunkó felhasználó, és vitte az egész, amúgy fórumhoz szokottan kulturált vitát egy mélyebb, és indokolatlanul személyes szintre, ezzel sérelmeket okozva. Én speciel azóta se láttam hála az égnek. Nála már csak azok az emberek rosszabbak, akik kategorikusan kijelentik, hogy márpedig melyik a jó és melyik a rossz borotva. De néha úgy tűnik még egy ilyen toleráns és etikett tudó társaságba is betévednek az ilyen emberek.

• Törzstag
« Válasz #10419 Dátum: 2016. December 07. - 00:23:54 »
Beszarok.
De jó, hogy lemaradtam róla. Aki nem tudja mások véleményét helyén kezelni és ezzel fölösleges vitát szít egy békés fórumon, azt ki kell rakni. Mármint nem pmolt :D
Azt meg szintén lehet értelmesen tolerálni, ha valaki fetisizál egy borotvát. Kérdezzetek meg, hogy mi a legjobb és bemondom, hogy az l111. Akár 200 hozzászóláson át, minden kezdőnek, mert olcsó és nem olyan durva és stb. Attól még kap másik véleményt is a kezdő és vesz amit vesz. Mások szeretett preferenciáit felnőtt körökben azt hiszem helyén lehet tudni.
Na mindegy, ha ekkora vita volt belőle akkor tényleg kár még több olajat szórni a kialvó tűzre. Pmol, te maradj meg annál, amit szeretsz, ahogy mások is :)

Most a napi borotválkozós olvasása közben egészen megjött a kedvem, hogy elővegyem a Techem... Ideje lenne már rendesen meghajtanom azt is, mert manapság amit művelek borotválkozás címén az kaberé (idő és kedv híján arc bevizez, egy wtg körrel lehúzni amit le kell, aztán hideg víz és viszonlátás').
Off az offban: vicces, hogy a borotválkozási szokásaim mennyire reflektálnak a hétköznapjaimra és arra, hogy manapság hogyan élek.  :kv2:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #10420 Dátum: 2016. December 07. - 00:50:59 »
Barátom, ehez még annyit hozzá kell tenni, hogy a vita abból indúlt ki. Hogy egy kolléga leírta, két borotvát használ, egy 89-t, és egy r41-t.
Erre páran nekiugrott, hogy vegyen ezt meg azt, mert amit használ, annál jobb van. Mert .... .

Erre azt mertem írni, hogy nem kell vásárlásra unszolni azt aki megtalálta az igazit. És aki megszerette, azt amit nem nevezünk nevén, sokszor annál is marad. Tehát ne vásároljon mert unszolják rá.

Ez után kaptam hideget-meleget. Gyakorlatilag ki akartam regelni. Csak sok, sok kedves marasztaló levél jött, mi segített megvétózni a döntésem.

Tehát azóta van nekem itt tabu témám, s az a tudjukki.

• Törzstag
« Válasz #10421 Dátum: 2016. December 07. - 12:18:01 »
Mint írtam: beszarok.

Ilyen hülyeségen ennyire kiakadni. Túltoltad az r41-ezést (ettől az esettől függetlenül), szóltak, hát abbahagytad. Minek ezt még tovább húzni. Nagyon ráérnek egyesek úgy látom :D

Amúgy ez a hone ez micsoda? Valami startupos kickstarteres történet?

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #10422 Dátum: 2016. December 07. - 12:29:55 »
 :fetreng: :fetreng: :fetreng:

Amúgy amiről lemaradtál:
- bp-i borotvatali
- wetshaving black friday
- wetshaving black friday light
- Ikon shavecraft le volt árazva connaught-nál és még az árfolyam is elég jó volt

Bár ha csak vízzel tolod, akkor gondolom nagyon nem sajnálod :)

A Hone-t Qka használja, érdekes darabnak tűnik.
https://www.hone-shaving.com/

Nem elérhető mano66

• Törzstag
« Válasz #10423 Dátum: 2016. December 07. - 12:33:20 »
Nem tudom lehet én voltam a "kolléga" aki miatt kialakult a vita?Az R41 mellé jött egy R89,de még mindig azt mondom nekem bőven elég ez a kettő.Félve mondom,de azért még meg van egy Gillette Mach 3 Sensitive(cserélhető fejes)+ egy Astra 601.Ezek csak már dísznek.
Rex Envoy . RazoRock Silver 400 Plissoft Noir szintetikus borotvapamacs.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #10424 Dátum: 2016. December 07. - 12:41:31 »
Javaslom, hogy nevezzük át a fórumot
"Halacska óvoda homokozó"-ra.
Akkor büntetlenül szórhatjuk egymás hajába a homokot és senki nem fog megsértődni.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici