Idézetet írta: bbuffy - 2017. Május 12. - 15:09:26Részemről visszavonulok a fórumkommenteléstől, maradok read only, néha. Kösz mindent. Személy szerint sajnálom!Hsz-eiddel a minőséget és az igényes szakmaiságot képviselted - ami nekem hiányozni fog. Én ugyan senki életével nem foglalkozom, sem itt, sem máshol, mégis mintha azt láttam volna, hogy nálad ez a döntés egy hosszabb folyamat utolsó lépése lenne. Tényleg sajnálom, hogy végül is így döntöttél.Nem olyannak ismertelek meg, akit erről le lehetne dumálni. Vagy esetleg mégis?
Részemről visszavonulok a fórumkommenteléstől, maradok read only, néha. Kösz mindent.
Ezt már nem kérdeztem meg. A kávézóban szűrtből készül a presszó, Nordából a filteres kávé (akármi is legyen az).Szerintem kell hogy legyen némi fixervénája mindenkinek, aki hobbijává tette a wetshavinget...
És Nordát hol kapok, vagy van mindenfelé?Mi olyan kávét főzünk karossal, amit manapság talán lungonak hívnak. Bővebb, hígabb mint a presszó, kb. 7 centi/adag.
Idézetet írta: nork - 2017. Május 15. - 14:54:01És Nordát hol kapok, vagy van mindenfelé?Mi olyan kávét főzünk karossal, amit manapság talán lungonak hívnak. Bővebb, hígabb mint a presszó, kb. 7 centi/adag.Hát nem tudom, hogy nálatok hol lehet kapni. Ha megy Guyane, tudok vele küldeni pár zsugorral.
Á, hagyd! Majd szétnézek, de köszi! Rendes vagy.Detre, értem, kösz! :-)