Idézetet írta: KunEmber - 2011. Június 14. - 08:44:16Tehát ha jól értem, továbbra is csak kötözködszAbban az esetben, ha fordított képet: igen.
Tehát ha jól értem, továbbra is csak kötözködsz
Idézetet írta: FBP - 2011. Június 14. - 10:48:30Idézetet írta: KunEmber - 2011. Június 14. - 08:44:16Tehát ha jól értem, továbbra is csak kötözködszAbban az esetben, ha fordított képet: igen.Mond már meg, hogy a fordított képen hogy változna meg a vessző helyzete?
Idézetet írta: ZOZO - 2011. Június 14. - 10:33:56Világoskék Kék, mint a fű!
Világoskék
Ezt értem, ez az egyetlen általam belinkelt balkezes képre vonatkozik. De mi a fene az a fordított kép?
Ezt már más is megénekelte...
Ja hogy ő Anti bácsi szerepében jobban megragadott
Pedig a dalnok sokkal intellektuálisabb
Idézetet írta: KunEmber - 2011. Június 14. - 11:55:15Ezt értem, ez az egyetlen általam belinkelt balkezes képre vonatkozik. De mi a fene az a fordított kép?Csak azért írtam a fordított képet, mert nem tudni, hogy ez egy balkezes íjászról készített "érintetlen" fénykép, vagy egy jobbkezes íjászról készített megfordított kép Így már stim?
Idézetet írta: FBP - 2011. Június 14. - 12:17:01Idézetet írta: KunEmber - 2011. Június 14. - 11:55:15Ezt értem, ez az egyetlen általam belinkelt balkezes képre vonatkozik. De mi a fene az a fordított kép?Csak azért írtam a fordított képet, mert nem tudni, hogy ez egy balkezes íjászról készített "érintetlen" fénykép, vagy egy jobbkezes íjászról készített megfordított kép Így már stim?Ok. Akkor azt mond már el, hogy hogyan lőhetne másik oldalon, attól, h a képet ide-oda forgatjuk?
Nem forgatás, hanem tükrözés (a kép felező tengelyéhez viszonyítva minden pixel egy negatív előjelet kap, tehát egy -5 pixel +5 lesz) de jogos.