Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1446061 alkalommal)

FBP

• Vendég
Re:Kávézó
« Válasz #1680 Dátum: 2011. Július 13. - 10:26:29 »
Ez a promóció, amúgy meg a kis kínaiak tolják 18 órás műszakban  :crazy:

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #1681 Dátum: 2011. Július 13. - 10:40:37 »
Újabb érdekes Brooks nyereg. A nyeregtáskára külön felhívnám a kedves biciklis fórumozók figyelmét.

A Brooks tényleg nagyon jól passzol az ülep formájához. Néhány hét használat után tökéletesen felveszi a frapofák formáját.

Sőt, amennyiben megnyúlna a bőr a nyergen, lehetőség van utána spannolni.

Íme a kép: http://1.bp.blogspot.com/_gH2OCZrJXD0/SeaW18RJ1QI/AAAAAAAAAPw/hF7iiMIFa3E/s1600-h/ad_2006.jpg

Üdv,
Toportyán
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

FBP

• Vendég
« Válasz #1682 Dátum: 2011. Július 13. - 10:59:22 »
Topi! A kép alapján Süsü énekelhetné, hogy...Ó ha Brooks nyereg lehetnék
Amúgy meg ez a "nyereg felveszi a popó formáját" szöveg elég kamu...nekem van aszongya jelenleg 4 db Brooks nyergem (meg van Lepper is) de legkényelmesebb új korukban voltak. Ugyanis tekerés közben az ember fara mozog, így nincs olyan forma, amit fel kellene vennie  ;)
Ha meg egyszer már kinyúlt, akkor hiába spannolod, akkor már régen rossz! Időnként nem árt megnézegetni, hogy mennyire feszes, és ha kissé lazának találtatik, akkor húzni rajta.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1683 Dátum: 2011. Július 13. - 22:19:05 »
nem tudom hány éve ültem utoljára bringán, eddig azt hittem, hogy a bringás téma hidegen hagy, de a Topi beszólása után kiderült, hogy mégsem  :fetreng:

FBP

• Vendég
« Válasz #1684 Dátum: 2011. Július 13. - 22:22:11 »
nem tudom hány éve ültem utoljára bringán, eddig azt hittem, hogy a bringás téma hidegen hagy, de a Topi beszólása után kiderült, hogy mégsem  :fetreng:
Nem arra utalsz tán, hogy megtekernéd!?  :fetreng:
(mármint a bringát)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1685 Dátum: 2011. Július 13. - 22:44:16 »
nem tudom hány éve ültem utoljára bringán, eddig azt hittem, hogy a bringás téma hidegen hagy, de a Topi beszólása után kiderült, hogy mégsem  :fetreng:
Nem arra utalsz tán, hogy megtekernéd!?  :fetreng:
(mármint a bringát)
Mint singer a varrógépet  :evil:

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #1686 Dátum: 2011. Július 14. - 07:29:06 »
Kedves FBP,

Csak a te kedvedért, beleástam magam ebbe az általad írt, bizonyos  "egyszer megnyúlt a bőr" témába.

Szerintem csak egyedi esetekben marad megnyúlt  a bőr a tartós igénybevétel után. Kérlek alaposan tanulmányozd a nyerget ezen a képen. Látszik rajta az igánybevétel, de nem lehetne azt mondani rá, hogy megnyúlt a bőre. Ha jól megnézed, látni fogod, hogy noha nem mai darab, mégis tökéletesen feszes és egy rossz szót nem lehet mondani a minőségére. Mint ahogy a nyeregkészítő cég azt reklámjában is állítja: Az ülep ívét tökéletesen követi a nyereg proflija.

http://www.lustfulicious.com/wp-content/uploads/2011/07/bicycle-naked-lady-730x456.jpg

Kedves Zozo:

Örülök, hogy kedvet csináltam a bringázáshoz. Az a tapasztalatom, hogy az ember az egyszerű elfoglaltságok során mindíg örömét leli, testileg kellemesen elfárad, és ugyanakkor lelkileg feltöltődik.

Csak javasolni tudom, hogy bringázz annyit amennyit csak bírsz!

Üdv,
Toportyán
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."

Nem elérhető arszab

• Törzstag
    • http://pusztaifarkasok.gportal.hu/
« Válasz #1687 Dátum: 2011. Július 14. - 22:47:31 »
Hááát igen a BRINGÁZÁS igy csupa nagybetűvel!
Volt nekem is egy muntenbikás korszakom, de úgy három éve előkotortam apám 40+ éves bringáját,átfestettem, átzsiroztam, azóta azt hajtom. Ez is mint a borotválkozás: modern tehnika ide vagy oda a klasszikus az mégis csak más fiiiiiiiiiling  :borz2:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1689 Dátum: 2011. Július 15. - 12:00:14 »
Topi, Topi!

Te aztán nagyon beleástad magad a kerékpározás elméletébe!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1690 Dátum: 2011. Július 16. - 10:14:34 »
 Engem atvertek. Akar hogyan fenykepezem a pucercsaj nem kerul elo.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #1691 Dátum: 2011. Július 16. - 10:50:24 »
Van közös alkatrésze a fiximmel:)
A Hamax gyereküléstartó....
Nagyon szép bringa, csaj nélkül is hajtanám ;)
Ma reggel tekertem egy kisebb kanyart: Csajág-Balatonfőkajár-Balatonakarattya-Lepsény-Balatonfőkajár-Csajág útvonalon, nem tudom, hogy a Topi hol fotózik, de még így vizközelben se láttam ilyen bringás lányokat. Majd elkérem a túraútvonalait :D
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #1692 Dátum: 2011. Július 16. - 11:33:44 »
Lehet Csajágon kéne körülnézned!  ;)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1693 Dátum: 2011. Július 16. - 11:52:43 »
Lehet Csajágon kéne körülnézned!  ;)

uuuiiiiiiii aaaaaaaa  :fetreng:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #1694 Dátum: 2011. Július 16. - 12:27:43 »
Úgyis falunapok vannak, majd jól körülnézek:)
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici