na, jó kis flémet indítottam...
Esküszöm, nem ez volt a szándékom!
Egyébként minden kávé kedvelőnek, és nem kedvelőnek ajánlom figyelmébe az index fórumot, ott nem csak és kizárólag "kávésznobok" vannak!
Merthogy pl. a Cup-tasting versenyeken filteres/french presses kávét kell kóstolni!
Mindegyik módozatnak megvan a maga szépsége! Én is sokáig egy szarvasi eszpresszót használtam, mégse szóltak meg ezért! Az instant "kávék" tényleg az alja, de persze van aki mondjuk azt szereti. (Mi se használunk patronos borotvát, csak ha nagyon kell, de az akkor sem az élvezeti faktorról szól!
)
Szóval ez ne tartson vissza senkit szerintem, ha tudod mit szeretnél "kapni" a kávézástól (nyilván egy FP/Filteres/kotyeszos/presszó nem ugyanaz a kategória, mindegyiknek megvan a saját szépsége, és ízvilága!) Ed, amikor nálad voltam én sem köptem ki a filteres kávét, pedig itthon csak eszpresszót iszok!
Ami az omniát illeti, az pl. kotyogósba való, másba nem is érdemes önteni, mert nem lesz jó! Abba viszont egészen elfogadható eredményt produkál!
Cotag, amikor én néztem már ott volt, ettől függetlenül lehet amikor Te nézted még nem látszott, néha nekem is xaraxik az oldal!