Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1461032 alkalommal)

Nem elérhető Bubba

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #2625 Dátum: 2012. Január 10. - 20:14:28 »

Bocs, magas labda volt  :crazy:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2626 Dátum: 2012. Január 10. - 20:35:45 »
...és miért nem mutatják azt, aki a mikrofonba énekel?  ::)

A következő csajszival azért szakított, mert a "hölgy" állandóan az akarta, hogy vele foglalkozzon.
Ahelyett, hogy talált volna valami értelmes hobbit magának... például gyűjthetne hagyományos szőrtelenítő eszközöket, gyantákat...
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2627 Dátum: 2012. Január 11. - 11:07:54 »
Nah, valaki tud róla vmit?
Ömbörök, milyen márka az a True Utility? Teli van velük a net, nem is drágák, cserébe elég kicsik, és még a késportál keresője sem dobott ki nekem semmit. (persze szerintem ott én vagyok a balf...) Szóval? Kínai mocsok? Arany középút?

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2628 Dátum: 2012. Január 11. - 11:14:00 »
A késportál-fórumban feltetted a kérdésed?
Itt (ezek szerint) senki sem ismeri.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2629 Dátum: 2012. Január 11. - 11:30:22 »
Tippem lenne csak, de nem ismerem konkrétan a márkát, azonban a honlapokat tanulmányozva a koncepció ismerős, sőt mostanában egyre népszerűbb Kínai 'mocsok' ( vagy nem, de közel van az éppen határesethez), angol védjeggyel. Angol "free market" kereskedők kezdték el ezt a sajátmárkás üzletágat, egy jópár évvel ezelőtt ( ismerek vagy 10-et). A koncepció ami pedig mögötte van, hogy felkeresünk kínai gyártókat, akik hajlandóak/tudnak még éppen megfelelő minőséget gyártani, ezt kontrollálni, és a saját védjegy égisze alatt pedig ráteszik a védjegy hozzáadott értékét. Azonban ez kb. azt jelenti, hogy ha "kimennél" Kínába/v. valamelyik olcsó munkaerős országba, ugyanezeket a termékeket megszerezhetnéd "noname"-ben jóval alacsonyabb áron is.
Szóval ár/érték arányban ott lesznek ezek a termékek az arany középút közelében, de tudva, hogy be van iktatva egy "sajátmárkás kereskedő" is ebbe az árprofilba, az ügyesebbek ezt átlátják.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #2630 Dátum: 2012. Január 11. - 13:28:33 »
fehege- azért mert soha nem hallottál róluk, ezzel még nem kéne általánosítani, illetve nem fogsz tudni 100%-ban "biztos" véleményt alkotni, igaz nem gyakran, de hidd el, azért van ellenpélda.
Én sem hallottam még róluk, de a honlapjukon megértett felállást, illetve koncepciót ismerem, az ilyen gyártó/forgalmazó viszonyt is ismerem, mind nagyjából egy kaptafa. Igaz nem kifejezetten a fémiparra gondolnék, de pl. LED és öngyújtó piacon elég jól otthon vagyok ( azt is árulnak ugyebár).
Visszatérve a fémiparra és a késekre a "kínai mocsok" is lehet gyilkos... mondjuk ha ölni kell, arra biztosan kiváló!  ;D bár lehet két borda közt a kés törik el, szilánkosan...( de van ilyen lövedék is).
Mindenesetre azért még ne húzz le látatlanban valamit, mert még nem hallottál róla... az arany középút is elég szubjektív, ki gyilkolni akar, ki minél olcsóbban szilánkosan kést törni két borda közt... ( ha érti)   

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #2631 Dátum: 2012. Január 11. - 16:01:56 »
Nagyot néztem én is a Kershaw Black Waporomon (Ken Onion design) amikor megláttam a China feliratot...
Elhiszem én hogy minőségellenőrzés, blablabla..., de U.S.A. gyártmányúként hirdetett bicskát mutogatni haveroknak csájna felirattal...

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2632 Dátum: 2012. Január 11. - 16:04:41 »
Penge, kössz a választ, fehege neked pedig a kínai tippet!

Nem elérhető moe

• Törzstag
« Válasz #2633 Dátum: 2012. Január 11. - 16:06:57 »
Miért, az iphone-t is kínában gyártják, mégis sokan szeretik..  ;D

• Törzstag
« Válasz #2634 Dátum: 2012. Január 11. - 16:11:21 »
Én kifejezetten útálom az Iphone-t és az azt körülvevő hype-ot.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #2635 Dátum: 2012. Január 11. - 16:15:32 »
Gyakorlatilag mindent Kínában csinálnak, amit az ottani infrastruktúrában olcsóbban ki lehet hozni. Ez a tendencia mostanában már változóban van, de az elmúlt 10 évben sokan fektettek Kínába. Én ezért még nem ítélnék el bizonyos termékeket, márkákat... bár pl. még mind a mai napig több embernek mérföldkövekkel jobban imponál pl. ha az van egy termékre ráírva, hogy Made in Germany, mint, hogy made in china, nyilván nem véletlenül, de a mai világban nem csak az írást kell nézni, ami kb. annyit ér már, mint egy szóbeli ígéret.

Nem elérhető moe

• Törzstag
« Válasz #2636 Dátum: 2012. Január 11. - 16:23:45 »
Régen ugyanez volt a japán dolgokkal, most meg ami nem made in china/p.r.c az sokszor gyanús, hogy hamisívány..  :crazy:

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2637 Dátum: 2012. Január 11. - 16:24:36 »
És ugyebár néhány(?) hazai zöldség és gyümi át-csomagolóban láthatjuk, hogy ami m.i.Hungary, az is inkább kínai... Bár ez már büntetőjogi kategória, nem gyártás-technológia.

• Törzstag
« Válasz #2638 Dátum: 2012. Január 11. - 16:39:56 »
Én ezért még nem ítélnék el bizonyos termékeket, márkákat...
Jogos ! De ha már amerikainak van bezengve a kés akkor vagy M.I. USA legyen ráfestve/maratva, vagy semmi, Kína pedig végképp ne.

Nem elérhető Gabesz

• Tag
« Válasz #2639 Dátum: 2012. Január 11. - 18:48:10 »
- A férfiaknál mi az öregedés csalhatatlan jele?
- Mikor a reggeli merevedés derékban kezdődik...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici