Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1466520 alkalommal)

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #3030 Dátum: 2012. Február 02. - 12:57:27 »
 :borz1: :borz1: :sör:
Sheffield-England

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #3031 Dátum: 2012. Február 02. - 13:27:12 »
Nekem májusi születésű drótszőrű tacskóm van, nappal kint van, este előszoba, igaz ezt nem fűtöm, de 8-10 fok van neki + birkabőrön alszik, jól érzi magát, köszöni. Viszont a vízórám ma reggelre elfagyott.  :borosta: :borosta: 15200 lett volna, de megoldottuk  :evil:

Nem elérhető zolio

• Törzstag
« Válasz #3032 Dátum: 2012. Február 02. - 18:08:24 »
Erről valakinek van infója? Az a sejtésem, hogy valami témába vágó dolog lesz.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #3033 Dátum: 2012. Február 02. - 18:37:59 »
Erről valakinek van infója? Az a sejtésem, hogy valami témába vágó dolog lesz.
http://indavideo.hu/video/Bajusz :D

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3034 Dátum: 2012. Február 02. - 18:43:09 »
Mit össze nem pánikoltatják már a népet ezzel a kis hóval!?

Gyerekkoromban ha nem esett 15 centi karácsonyra hóból, akkor el voltam keseredve.
Vagy a 87-es télen ugye, mikor sikerült Debrecenben katonának lennem. Volt kint reggel vagy mínusz húsz, tök sötét, a hó a szél miatt vízszintesen esett, minket meg kihajtottak fél hatkor rövid nadrágban és trikóban 3000 méteres reggeli futásra. Senkinek nem lett semmi baja. Persze aznap valszeg megfutottam életem legjobbját ezen a távon.  ;D

Kutyánk ugyan nincs, de macskát azt tartunk, melegváltásban (mikor az egyik nagyon öregedni kezd, akkor beszerezzük az utódját). A macskák mindig ridegtartáson vannak, tehát kint a helyük télen-nyáron. Nem a hidegbe szoktak belepusztulni, meg egyébként is 9 életük van. :)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Gabesz

• Tag
« Válasz #3035 Dátum: 2012. Február 02. - 19:13:29 »
Egyetértünk snake!

A párommal ezen dühöngtünk, hogy a híradó első 9 percében csak a hihetetlen "tél van, ezért hó és hideg van" témát kellett boncolgatni...
Kezdünk elfordulni a zajládától, mint információforrástól (vagy csak a magyar adóktól...?) Ekkora körbedumálást ritkán láttunk...

Anyósomék négy macskája is ridegen tartott. Mostanában a kazánon szoktak melegedni, tehát hideg van :-) Egyébként kettőnek jó hosszú szőre van, az egyik rövid szőrű meg öt kiló, tehát van zsírréteg :-) Csak a másik rövid szőrűnek nincs extra védelme, Ő legfeljebb összebújik a többivel.

Annyira érthetetlenül mérges lettem ezen a hihetetlen tél van, tehát hideg van dolgon, hogy kérek beutalót pszichiátriára, mert ezt nem fogom tudni feldolgozni... :-)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #3036 Dátum: 2012. Február 02. - 19:24:17 »
Meg amúgy is, én bicóval járok munkába, oda-vissza 1 óra. Mi változott? Felvettem a vékony kesztyűre egy polár kesztyűt, felvettem az eddigi pulcsikra egy esőkabátot (-5 fok alatt, afelett nem kell), és veszek maszkot. Na bumm, tél van, vagy mifene.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3037 Dátum: 2012. Február 02. - 20:00:36 »
Binyiglizek én is változatlanul, de tegnap vettem fel kesztyűt ;)

A Komondor nevezetű kutya és társai -20-25fokig ha kisüt a nap hason heverésznek a hóban, a szélárnyékot azért szeretik ;)

Egyik cimborám mondta télen, mikor megkérdeztem hol a kabátja: "Nincs hideg, csak hitvány ember!", azért ez nem teljesen így van, de jópofa ;D
Sheffield-England

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #3038 Dátum: 2012. Február 02. - 20:07:19 »
Egyszer Gyergyószentmiklóson majdnem megfagytam az autóban. Hajnalban érkeztünk meg, és nem akartuk olyan korán felébreszteni a vendéglátóinkat. Gondoltuk szunditunk egyet az autóban. El is szunditottunk, és arra ébredtünk, hogy ugy szedtek ki az autóból mint egy darab fát, tiszta lila voltam. Azt mondták a helybeliek nem volt hideg csak az átlagos -34C fok.  :evil:

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3039 Dátum: 2012. Február 02. - 20:09:19 »
Egyszer Gyergyószentmiklóson majdnem megfagytam az autóban. Hajnalban érkeztünk meg, és nem akartuk olyan korán felébreszteni a vendéglátóinkat. Gondoltuk szunditunk egyet az autóban. El is szunditottunk, és arra ébredtünk, hogy ugy szedtek ki az autóból mint egy darab fát, tiszta lila voltam. Azt mondták a helybeliek nem volt hideg csak az átlagos -34C fok.  :evil:

Arrafelé "törik el a kutya a kanyarban, olyan hideg van" ugye? :fetreng:
Sheffield-England

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #3040 Dátum: 2012. Február 02. - 20:47:30 »
Arrafelé "törik el a kutya a kanyarban, olyan hideg van" ugye? :fetreng:

Pontosan  ;)
Szovátán  például a Junger kanyarban szokott ez megtörténni (a feleségem nagyapja ott lakik).

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3041 Dátum: 2012. Február 02. - 21:00:50 »
Nincs rossz ido, csak rossz ruha! Mondja a norveg kozmondas.

Hat ma ket orat alltam a tiszaszentimeri temetoben... a ruha jo volt...  :-\
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #3042 Dátum: 2012. Február 03. - 13:39:00 »
Mit össze nem pánikoltatják már a népet ezzel a kis hóval!?

Gyerekkoromban ha nem esett 15 centi karácsonyra hóból, akkor el voltam keseredve.
Vagy a 87-es télen ugye, mikor sikerült Debrecenben katonának lennem. Volt kint reggel vagy mínusz húsz, tök sötét, a hó a szél miatt vízszintesen esett, minket meg kihajtottak fél hatkor rövid nadrágban és trikóban 3000 méteres reggeli futásra. Senkinek nem lett semmi baja. Persze aznap valszeg megfutottam életem legjobbját ezen a távon.  ;D

Én is akkor voltam katona, kissé megfagyott a fülem pereme, de nem tört le, maradt kerek...  :fetreng:

Illetve hallottam, hogy volt egyszer egy ország, ahol egy vihar rosszkor ment rossz helyre, mert sokan voltak elvileg jó helyen, és voltak áldozatok, és arra az országra jellemzően természetesen sikerült politikai ügyet kovácsolni a dologból, aminek következményeképpen mára mindenki inkább jóelőre és jól érezhetően túlozni kezd, nehogy utólag kikiáltsák népirtásért felelősnek.   :nemtom:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #3043 Dátum: 2012. Február 03. - 15:04:35 »
Van egy cikk a felhőkép.hun egy gondolatkísérlet egy komolyabb napkitörésre.
Ugyebár a baj az, hogy az ember, mint faj egy eltorzult evolúcióban van éppen. Teljesen mindegy, hogy milyen infók jönnek ki, a lényeg, hogy így is úgy is pánik lesz belőle, hiszen ez a génjeinkbe be van programozva... Ez a cikk érdekes olvasmány erről és ideillő... döntse el mindenki, hogy mikortól veszi komolyan. http://www.idokep.hu/hirek/x190-napkitores

Nem elérhető vidak

• Törzstag
« Válasz #3044 Dátum: 2012. Február 03. - 15:22:30 »
Ezt az időképeset olvastam, egész mókás kis horror :)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici