Na még egy kis off. Tegnap elhagytam a telefont, pénztárcát.
Én okos feltettem a kocsi tetejére a garázsban míg ellapátoltam a havat.
Ellapátolás végeztével memoria off.
Majd egy 1.5 óra múlva mondom az asszonykámnak, zöldségpiacolás, szánkónézés után , baby teló, tárca nálad? Azt hittem hülyéskedik de mikor leesett parketta gáz piroslámpa minden uzsnyi haza. Sehol semmi. Na útvonal végigjárás lassan hátha.
Mit adj isten két utcával arrébb a latyak közepén ott a pénztárca meggyürkölve. Hál istennek mivel terepmintás lehet ezért szépen rejtőzködött a hóléban.
Minden hivatalos dolgom benne. Mondja a babám ekkora mákot. De telo sehol.
Ma reggel hívnak teló előkerült, kedves megtaláló ma reggel bement a tmob ba. Elértek a kártya alapján. Pár méterre a tárcától találta meg a zebrán valaki.
Nem is tudom honnan vakartam volna elő a számokat.
Tipp kérés a következő mivel szépen beázott ezért nem volt üzemképes, hívható van esély a kiszárításra ?
Most megyek érte.
Viszek is neki szuvenyirt mert megérdemli.
Keress egy jó telószerelőt, az rendbeteszi. Nekem az E71-esem többször is beázott, pl volt olyan hogy fél napot vizben úszott.
A legdurvább az volt amikor szőlőpréselés közben láttam, hogy világit a must, kiderült, hogy a telefon van benne. gyors szétszedés, mosás, száritás. Annyi baki csúszott a dologba, hogy száradni feltettem a fűtőtestre pont egy edény szélére, amiről másnap kiderült, hogy tömény sóoldatot tartalmazott, ennek következtében a telefon helyén egy nagy sótömböt találtam. Újabb mosás, összerakás, működött. Egy hét múlva bedöglött, ekkor vittem el a szerelő haverhez, aki szépen renbetette, egydül a kamerát ne sikerült megmentse ami a sok só következtében berozsdált.