Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1472223 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #5355 Dátum: 2013. Január 20. - 11:01:35 »
A rizs mindenképpen jó ötlet. Bár sok remény nincs... Hetfon egyből vinnem szervizbe... Addig rizs.
És elkezdenem nézni, hogy mennyiért tudnék új telefont venni. Ha beazott, akkor nem lesz már soha megbízható eszköz... Hacsak nem valami brutális IP szabvány alapján készült telo. (Édesapám használ valami IP54es szabványnak megfelelő telcsit. Na az mehet a mosogepbe is. Nem izgatja dolog.)
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #5356 Dátum: 2013. Január 20. - 11:10:58 »
Rizs ==> utána beadni szervizbe, ultrahangos tisztítás csodát tehet, de addig is, akku ki, és semmi próbálkozás.
Ahogy toz is mondta, közben kezdj el spórolni új telóra.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #5357 Dátum: 2013. Január 20. - 11:17:24 »
Nekem egyszer a hellbrunni kastély vízijátékainál ázott el a kamerám, de totál, ráadásul működés közben. Azt hittem vége. A szálláson maradt két napig száradni. Harmadnap csak úgy kíváncsiságból megróbáltam bekapcsolni, hátha. És lőn csoda, a szerkezet elindult. Azóta is működőképes.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5358 Dátum: 2013. Január 20. - 11:38:54 »
Nekem is mindig gumifonom volt de ezek se bírják sokáig nálam. Baj az , hogy kétkártyás kell és strapa ami ritka vagy kínai.
Igy okos teló lett kétkártyás samsung g. duos. de erre se tudok vigyázni. MÁr este vettem telót a MM ba de viszem is vissza már.
A kiszemeltem elvileg egy Lenovo A660 s csak sajna kínába van.
Az asszony meg így is alergiás rám az évenkénti telefonjaimra. Neki meg bírja 3-5 évig. ;D
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #5359 Dátum: 2013. Január 20. - 11:44:41 »
Tipp kérés a következő mivel szépen beázott ezért nem volt üzemképes, hívható van esély a kiszárításra ?
Igen, van.  Ilyenkor a közvetlen gond a nedvesség az eszközben, a következő pedig annak elpárolgása utáni maradványok (zárlatot okozhatnak).  Ki kell szárítani (rizs gyorsítja, mint fentebb írták), kifújni a nagyobb szennyeződéseket (ha vannak), majd az áramköröket áttörölni valamivel (desztillált víz ha nagyon koszos lett, majd izopropil alkohol, vattás pálcikával).  Az egyik megoldás a szervizben tisztítás, kérdezz rá, néha elvállalják normális áron (de eredményt nem szoktak ígérni), a másik hogy otthon megcsinálod, a neten találsz egy csomó képes útmutatót.   Fontos hogy ne kapcsolgasd be amíg nem csináltad ezeket meg, mert akkor egy zárlattal tönkreteheted (kevés az esélye, de van).  Nekem egyszer egy laptopom ázott nagyon szét (esőben bringáztam, hátizsákban ült, percek alatt jött egy nagy vihar), két nap alatt rendbejött, volt vele ugyan három óra effektív munkám.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #5360 Dátum: 2013. Január 20. - 11:57:20 »
Ezért hordok én laptopot csakis futárzsákban ha kerózok, az a tuti :)
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5361 Dátum: 2013. Január 20. - 12:31:03 »
Na megint pofára esés . azt hittem a telefonkártyámon vannak a számok mentve hát nem a telon volt.
most próbálkozok, hogy nem e az sd kártyára mentet de nem valószinű.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Ser Renly

• Törzstag
« Válasz #5362 Dátum: 2013. Január 20. - 12:42:28 »
Na megint pofára esés . azt hittem a telefonkártyámon vannak a számok mentve hát nem a telon volt.
most próbálkozok, hogy nem e az sd kártyára mentet de nem valószinű.

Galaxy Y Duos? Ha igen, és annak idején hozzáadtad a Google-fiókodat valamint szinkronizálva is lettek a névjegyek, akkor elvileg ott vannak a Gmail címtáradban. Az biztos, hogy nincsenek az sd kártyán. Ha valahol, akkor a címtárban lesznek.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5363 Dátum: 2013. Január 20. - 12:44:40 »
tényleg. már csak arra kellene emlékezni mi volt a szinkronizált email. :P
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #5364 Dátum: 2013. Január 20. - 15:08:10 »
A kiszemeltem elvileg egy Lenovo A660 s csak sajna kínába van.

Lehet azert talalni forrast itthon, aki behozza. Ha minden aron ez a vagyad... Bar direktben olcsobban tudod megrendelni az is biztos. Mas kerdes, hogy megeri-e...
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #5365 Dátum: 2013. Január 20. - 20:00:17 »
Na még egy kis off. Tegnap elhagytam a telefont, pénztárcát.
Én okos feltettem a kocsi tetejére a garázsban míg ellapátoltam a havat.
Ellapátolás végeztével memoria off.
Majd egy 1.5 óra múlva mondom az asszonykámnak, zöldségpiacolás, szánkónézés után , baby teló, tárca nálad? Azt hittem hülyéskedik de mikor leesett parketta gáz piroslámpa minden uzsnyi haza. Sehol semmi. Na útvonal végigjárás lassan hátha.
Mit adj isten két utcával arrébb a latyak közepén ott a pénztárca meggyürkölve. Hál istennek mivel terepmintás lehet ezért szépen rejtőzködött a hóléban.
Minden hivatalos dolgom benne. Mondja a babám ekkora mákot. De telo sehol.
Ma reggel hívnak teló előkerült, kedves megtaláló ma reggel bement a tmob ba. Elértek a kártya alapján. Pár méterre a tárcától találta meg a zebrán valaki.
Nem is tudom honnan vakartam volna elő a számokat.
Tipp kérés a következő mivel szépen beázott ezért nem volt üzemképes, hívható van esély a kiszárításra ?
Most megyek érte.
Viszek is neki szuvenyirt mert megérdemli.
 ;D

Keress egy jó telószerelőt, az rendbeteszi. Nekem az E71-esem többször is beázott, pl volt olyan hogy fél napot vizben úszott.
A legdurvább az volt amikor szőlőpréselés közben láttam, hogy világit a must, kiderült, hogy a telefon van benne. gyors szétszedés, mosás, száritás. Annyi baki csúszott a dologba, hogy száradni feltettem a fűtőtestre pont egy edény szélére, amiről másnap kiderült, hogy tömény sóoldatot tartalmazott, ennek következtében a telefon helyén egy nagy sótömböt találtam. Újabb mosás, összerakás, működött. Egy hét múlva bedöglött, ekkor vittem el a szerelő haverhez, aki szépen renbetette, egydül a kamerát ne sikerült megmentse ami a sok só következtében berozsdált.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5366 Dátum: 2013. Január 20. - 20:57:32 »
világit a must.  :fetreng: :borz2:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #5367 Dátum: 2013. Január 21. - 15:50:34 »
Tisztelt Fórumtársak,

Olyan tagot keresek néhány kérdés erejéig,aki deviza ügyekben jártas.
Kérem PÜ-ben írjon már nekem.

Köszönettel:

Bubu
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #5368 Dátum: 2013. Január 21. - 15:51:47 »
Picit pontosítanád?  ???
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #5369 Dátum: 2013. Január 21. - 16:22:16 »
Jogos:

Egész pontosan euro és/vagy font,esetleg dollár forinthoz viszonyított növekedésének és csökkenésének aránya érdekelne havi viszonylatban.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici