Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1468268 alkalommal)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
Re:Kávézó
« Válasz #6870 Dátum: 2013. Július 04. - 11:08:35 »
Betyárka- férfi ember kemény ember! Fel a fejjel és drukkolok, hogy csak "gyanús" legyél és ne legyen bajod!

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #6871 Dátum: 2013. Július 04. - 11:10:23 »
FÉRFI VÁZAS KELL!
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #6872 Dátum: 2013. Július 04. - 11:10:31 »
Nem lesz ott gond, csak nyugi! Amúgy...mindig is gyanús voltál ;D
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #6873 Dátum: 2013. Július 04. - 11:10:36 »
Szóval ha már vannak itt szervizesek, egyenes és görbe kormányt szeretők, meg mittudoménmik, akkor is Józsi egyetlen Csepel tippje van csak a feltett bicóra?

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #6874 Dátum: 2013. Július 04. - 11:16:44 »
Inkább vegyék ki, mintsem a következő Déli-Sark expedícióján begyulladjon. Aztán operálhatja ki saját maga, mint Leonyid Rogozov.

Nem elérhető flam

• Tag
« Válasz #6875 Dátum: 2013. Július 04. - 11:17:47 »
Ennyiből közel lehetetlen megmondani. Amit le tudok szűrni a képből, az hogy hegesztett váz, nem muffolt, valamikor a 90-es években gyárthatták. Ha mindenképp tippelnem kéne, akkor Puch / Mistral vonal. Acél, vagy alu? Vázszám nincs beütve?
Omnia Mea Mecum Porto

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #6876 Dátum: 2013. Július 04. - 11:22:58 »
Az én régi Csepel Sas biciklimhez hasonlít a váz forma (már amennyire látszik), a hegesztés, a villa, a kormány, a pedál, a hajtókar.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető flam

• Tag
« Válasz #6877 Dátum: 2013. Július 04. - 11:35:04 »
Idézet
Tudsz olvasni?
Idézet
A szervízes kollégánakeg rossz a szeme...alu váz...
Nem bíznám rá a bringámat  ;D

Neked mi a bajod? Tudok olvasni. Elnézést, hogy beleszóltam itt a nagyok dolgába.
Omnia Mea Mecum Porto

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #6878 Dátum: 2013. Július 04. - 11:50:27 »
Az én régi Csepel Sas biciklimhez hasonlít a váz forma (már amennyire látszik), a hegesztés, a villa, a kormány, a pedál, a hajtókar.
Én a homlokcső-kormány összekötésének alakjából tippeltem, ami azért a régi bicajoknál elég jellegzetes, legalábbis szerintem...
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #6879 Dátum: 2013. Július 04. - 12:20:40 »
Peti, gyorsan ránéztem a képre - a szöveget még nem olvastam - és nyeregnek néztem, jobb hátsó nézetből. Csak nagyon nem értettem, hogy az az állítható kar milyen célt is szolgál pontosan! Főleg, így prájd előtt!

Aztán leesett, hogy mi is ez.
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető flam

• Tag
« Válasz #6880 Dátum: 2013. Július 04. - 12:28:05 »
Nem "pávázni" akartam az egyenes kormánnyal, csupán több fórumozó is linkelt képet a kerékpárjáról, ment a csevej pro/kontra érvekről, érdekességekről, amit szívesen olvas az ember. Engem egyátalán nem érdekel, hogy te épp nem a montikról beszéltél. Azt hittem ez egy kötetlen beszélgetős topik, de örülök, hogy te mondod meg, mi a tuti. Részemről lezártam az egész kerékpáros témát.
Omnia Mea Mecum Porto

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #6881 Dátum: 2013. Július 04. - 12:29:46 »
Kérem, az imidzs, az imidzs. Nemrégiben láttam egy fickót a fogaskerekűn, xc gépet vitt felfelé, az autóm az árából sacc/kb kétszer kijött volna. Pár szót beszélgettünk, kiderült, hogy már több éve rakta össze. Szerintem nem lehetett benne több 100 km-nél, de ő überfasza csávó volt király vassal, bocs, karbonnal.

Nagyon igazad van a bicajkínálat összetétele kapcsán...
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #6882 Dátum: 2013. Július 04. - 14:12:58 »
Már ha bringa én is bekapcsolódok. Igaz több mint 20 éve nem bringázok, meg az utóbbi időben ki is vagyok a bringásokra, de azasszony nem rég felvetette, hogy kellene bringát vegyünk. Én legszivesebben egy Ukrajnát vennék azt nyüstöltem jó néhány éven át. Nem tudom nállatok mennyire volt ismert az Ukrajna, nállunk a rendszerváltás előtt komoly gépnek számitott.
Az az igazság egy ilyet is el tudnék képzelni, ha lennének pedáljai  :jajne:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #6883 Dátum: 2013. Július 04. - 14:15:42 »

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #6884 Dátum: 2013. Július 04. - 14:21:21 »
15 perc az egész, rutin. Van itt köztünk akinek már nem is vágtak a hasát miatta... (Nekem 25 éve még minimális vagassal csináltak...)

4 napja gyanús az már szerintem nem gyanús... Persze Jenes a haziorvosunk. Éljen a netes orvoslás. Mindjárt kideritjuk, hogy tök más bajod van :crazy:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici