Nekem máris hiányzik Szabadságharcos Peti,
aki Rózsa F. Ed-ként küzd az elnyomás ellen.
Felére csökkent a reggeli bejegyzések száma...tanulságos lesz ez a hét Mindannyiunknak!
A fórum attól az ami, hogy vélemények ütköznek.Azért kitiltani valakit, mert önálló véleménye van, és ezek valaki szerint rebellis gondolatok nem helyes.
Eszerint be kellene zárni a Hyde Parkot ?
A Hyde Parknak semmi köze egy internetes, közösségi fórumhoz, meg persze sok máshoz sem.
Vannak szabályok. Szájkosár kell a kutyádra a villamoson, nem gyújthatsz rá a moziban, a fórumokon pedig az ottani szabályok szerint élsz és értekezel, azaz például nem sértesz meg másokat és nem kérdőjelezed meg az adminok döntését. Ez van, vagy elfogadod, vagy nem, a tiéd a döntés, marha nagy szabadsággal. Vannak persze, akik bármilyen szabályt a személyiségi jogaik és az önérzetük elleni támadásként élnek meg, és nyilván vannak igazságtalan jogalkalmazók is. Én azonban nem tartom ilyennek sem magamat, sem az admin-mod csapatot, és engedtessék meg, hogy amíg az ilyen esetek, mint a mostani, illetve a körülöttük (meg közöttük) történő hangulatkeltés fölöttébb izoláltan egy-két személyhez köthetők, és egyébként nincs rossz hangulat, elégedetlenkedés meg tömeges elvándorlás, addig bizony teljes joggal gondoljam úgy, hogy rendben is van így, jól intézzük a fórum ügyeit.
Korábban pedig már írtam: bazi nagy a világháló, nincsenek korlátok, már nem kell az óceánon átkelni és indiánok nyilaitól hullani, hogy Eldorádóba jussunk – azaz egyáltalán nem kötelező a nagy gonosz elnyomás alatt mazóznia semmiféle hős szabadságharcosnak sem.