gregg- nekem nem is a relatív árával van gondom, ez simán megérne többet is (akár nekem is) úgyhogy jól áraztad. Azonban ez a STR8 pont az a kategória számomra, ami sem nem használati tárgy, sem nem gyűjteménybe való ( Lehetett olvasni egy-két kritikus hozzászólást miért is, én minden esetre nem merném használni, hiszen vizes lesz az a gyönyörű nyél én meg szívgörcsöt kapnék...
). Igazából ezek miatt inogtam meg. Józan paraszti ésszel ( és az én kispolgári szemléletemmel ) pont ezt a kategóriát elvi síkon kerülöm. Szívem meg azt mondta, hogy most azonnal gépeld: "foglalom".
Szerintem egyébként sokunk így van vele, tehát talán okító a mondandó az ár megfelelő pozícionálásához. (és itt nem alkudni akarok, mert ez a munkád szerintem is simán megér ennyit, de mégis mégsem veszem meg a fentiek miatt, így másé lesz legnagyobb sajnálatomra... )
PBF- guglizd meg a kifejezést, ha még nem tetted meg. Gazdálkodás, takarékoskodás...és nem kell politikát mögé tenni.
magyar- nem! Meg tudnám venni akár holnap is, de ahhoz valószínűleg el kéne adnom valamimet, ami viszont fájna. Mivel GTR-re igazából nincs szüksége egy értelmes, átlag magyar embernek, ezért sem veszem meg most azonnal (vagy amikor kitaláltam), hanem egy takarékossági tervet eszeltem ki rá. így egy pár év múlva, de most lemondva minden más földi jóról, meg fogom tudni venni, majd használni egy-két évig és majd akkor eladni...
Aki nem tudná ugyanis ebben a gépben mindenki mindig mosolyog! és közben nem elérhetetlen, innen az elhatározás. (nem mintha annyira búval bántalmazott lennék most!
)
fehege- fűnyírót ősszel és télen veszünk, amikor 55e-ért meg lehet venni a 100e-s gépet. ( PBF egy zseni! )
Egyébként gregg, szerintem a párhuzam teljesen jó, ez a késed a borotvakések közt minden tekintetben egy GTR!