Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1464068 alkalommal)

Nem elérhető P3000

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #7260 Dátum: 2013. Október 10. - 21:32:50 »
Urak. Keresem, de nem találtam. Első pestin kívül vmi oldschool borbély Bp-en merre található? Volt már téma, tudom, de nem lelem.

Nem lesz túl konkrét és informatív a válaszom. Egy pár hete volt éjszaka a tévében Magyarországon (Budapesten) élő muszlimokról egy dokumentumfilm. Abban mutattak egy igazi török borbélyt, aki megborotválta az egyik szereplőt. Egy fiatal borbély volt, a film is talán tavalyi lehetett, de sajnos nem emlékszem a fodrászüzlet nevére.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #7261 Dátum: 2013. Október 10. - 22:06:31 »
Az, hogy eltűnik. A biztosítás meg drága.
Futár céggel küldeném (DHL jól teljesített eddig neken).

Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #7262 Dátum: 2013. Október 10. - 23:15:11 »
Utalja.
Nálunk az Office Depo-ban van DHL pont. Ott lehet feladni a pakkot. Dobozt adnak hozzá.
A feladásnál kérdezik, hogy utánvét lesz-e. De minden részletet elmondanak telefonon.
Nem akarok hülyeséget mondani. Régebben több céges cuccot adtam fel velük utánvéttel, nem volt gond. A Sprinter futárcég is megbízható, de ott macerásabb a csomagfeladás.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #7263 Dátum: 2013. Október 11. - 12:14:15 »
Nem értelek, úgy a logikus, nemde?

Zoli! Te mé mindig felülre írsz!?  :fenek:
Sheffield-England

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #7264 Dátum: 2013. Október 11. - 13:25:09 »
Mivel valamire reagálsz, ami időrendben is előtte áll, szerintem sem/nem.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #7265 Dátum: 2013. Október 11. - 14:07:00 »
Az egész fórum úgy működik hogy a hozzászólások az előzők alá kerülnek, miért lenne az idézetekkel más a helyzet?

Ha felül van az idézet, akkor ránézve az egészre tudni fogod hogy mire érkezik válasz, ha alatta, akkor először elolvasod mit írt az illető, és csak utána látod hogy ez most mire is lett volna reakció. Ha már logikailag nézzük, akkor mindenképp felül kellene lennie az idézeteknek, és csak utána a reagálásnak.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #7266 Dátum: 2013. Október 11. - 14:09:11 »
Kihagytam ezt:  ;)

Sokkal kényelmesebb nekem is felülre írni, sőt rögtön tudod szembesíteni az illetőt a marhaságaival, amit előtte írt.
Másrészt, nyelvtani, időrendi szempontból nem megmagyarázható és akkor nyomok egy ilyet:  :crazy:
Mivel valamire reagálsz, ami időrendben is előtte áll, szerintem sem/nem.

:+1:
Sheffield-England

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #7267 Dátum: 2013. Október 11. - 14:31:10 »
Urak!

Van valakinek elfekvőben jóárasítva PMR adó-vevője, amihez headsettet vagy fülest lehet csatlakoztatni?

Köszönöm!

Gianni

Van otthon kettő, azokat pont nem adnám el, de rákérdezek a PMR-es cimbiknél.....
Remélem nem PMR szabványos, az 500mW-os kell?

"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #7268 Dátum: 2013. Október 11. - 14:47:36 »
Régebben (az e-mailezés hajnalán) engem is zavart, nem értettem, miért fölülre írnak többnyire. Ma, hogy a munkám nagy része e-mailezgetés (sajnos) én is átvettem ezt, mert így hatékony, ha fölül van az infó, és lent az adat.

Mert te biztos normális borotvakést akartál, abban meg nem látott fantáziát Sanyink!

bezzeg engem elhajtottál a kérésemmel anno... :-\

Nagggyyából jól látod.

Zoli! Te mé mindig felülre írsz!?  :fenek:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #7269 Dátum: 2013. Október 11. - 15:27:50 »
Szia!

Köszönöm!
Folyamatban vagyunk egy Motorolára egy fórumtárssal.
Amire kell: két les közötti kommunikáció, 1-2 km távolságból. Semmi extra. :-)

Gianni

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #7270 Dátum: 2013. Október 11. - 16:40:27 »
Nincs térerő. A biztonság az első, ezért nem árt a kapcsolat a két les között. Egyébként a rádiózás beszéddel jár. A beszéd jelentősen csökkenti az amúgy is kicsi esélyeket.
Idén eddig 30-6 a vaddisznók javára, úgy hogy kifejezetten szerencsés voltam tavasszal.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #7271 Dátum: 2013. Október 11. - 20:00:06 »
Nem.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #7272 Dátum: 2013. Október 11. - 20:04:54 »
36 vadászatból hat volt számunkra eredményes.

Elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #7273 Dátum: 2013. Október 11. - 20:32:04 »
Szerintem nem hülyeség, akkor nem így írnék!  ;) A "csak te nem" erőst túlzás. Még a 99,9% is az a saját méréseim szerint.

Ögyébként: Tudtommal minden SMF fórumon beállítható _minden_egyes_fórumtagnál_ hogy "lerről fe, vagy ferrő le" legyenek sorba rakva a hozzászólások, nekem a "fönt a legújabb a logikus". :hat:

Ez hülyeség! Ha ez a fórum "fentről lefelé" működik, akkor talán ehhez kéne alkalmazkodni(a mindenkinek, mint ahogy a jelenlévők 99.9%-ka így is tesz, csak te nem). De ezt nekem kell mondanom?
Vannak fórumok asszem (vagy az lehet, hogy nem fórum...de emberek írogatnak egymásnak), amik alulról felfelé haladnak. Ott megértem. Itt nem.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #7274 Dátum: 2013. Október 22. - 12:52:41 »
gregg- nekem nem is a relatív árával van gondom, ez simán megérne többet is (akár nekem is) úgyhogy jól áraztad. Azonban ez a STR8 pont az a kategória számomra, ami sem nem használati tárgy, sem nem gyűjteménybe való ( Lehetett olvasni egy-két kritikus hozzászólást miért is, én minden esetre nem merném használni, hiszen vizes lesz az a gyönyörű nyél én meg szívgörcsöt kapnék...  ;D  ). Igazából ezek miatt inogtam meg. Józan paraszti ésszel ( és az én kispolgári szemléletemmel ) pont ezt a kategóriát elvi síkon kerülöm. Szívem meg azt mondta, hogy most azonnal gépeld: "foglalom".  ;D Szerintem egyébként sokunk így van vele, tehát talán okító a mondandó az ár megfelelő pozícionálásához. (és itt nem alkudni akarok, mert ez a munkád szerintem is simán megér ennyit, de mégis mégsem veszem meg a fentiek miatt, így másé lesz legnagyobb sajnálatomra... )

PBF- guglizd meg a kifejezést, ha még nem tetted meg. Gazdálkodás, takarékoskodás...és nem kell politikát mögé tenni.

magyar- nem! Meg tudnám venni akár holnap is, de ahhoz valószínűleg el kéne adnom valamimet, ami viszont fájna. Mivel GTR-re igazából nincs szüksége egy értelmes, átlag magyar embernek, ezért sem veszem meg most azonnal (vagy amikor kitaláltam), hanem egy takarékossági tervet eszeltem ki rá. így egy pár év múlva, de most lemondva minden más földi jóról, meg fogom tudni venni, majd használni egy-két évig és majd akkor eladni... <a href="https://www.youtube.com/watch?v=GD9ee6RXfmg" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=GD9ee6RXfmg</a>
Aki nem tudná ugyanis ebben a gépben mindenki mindig mosolyog! és közben nem elérhetetlen, innen az elhatározás. (nem mintha annyira búval bántalmazott lennék most!  ;D)

fehege- fűnyírót ősszel és télen veszünk, amikor 55e-ért meg lehet venni a 100e-s gépet. ( PBF egy zseni! ) :borz2:

Egyébként gregg, szerintem a párhuzam teljesen jó, ez a késed a borotvakések közt minden tekintetben egy GTR! :2thumbup:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici