Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1459156 alkalommal)

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #7635 Dátum: 2014. Január 04. - 07:39:56 »
Jelentem nem tudtam hova írjam.
Tavalyi év eredménye nálam, hogy 3 embert sikerült a DE borotválkozás irányába terelni.  :bor:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #7636 Dátum: 2014. Január 04. - 10:43:22 »
Jelentem nem tudtam hova írjam.
Tavalyi év eredménye nálam, hogy 3 embert sikerült a DE borotválkozás irányába terelni.  :bor:
Én csak kettőt  >:(  ;D
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #7637 Dátum: 2014. Január 04. - 12:41:14 »
Én nem térítek... már nem hiszek benne.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #7638 Dátum: 2014. Január 04. - 19:34:30 »
(szerintem)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #7639 Dátum: 2014. Január 04. - 21:23:57 »
Osamán meglepődtem.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #7640 Dátum: 2014. Január 04. - 23:18:24 »
Hogy nem pamacsol?O0

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #7641 Dátum: 2014. Január 05. - 09:07:06 »
 :fetreng:
(szerintem)

Nem elérhető Jeromos

• Tag
« Válasz #7642 Dátum: 2014. Január 07. - 18:24:03 »
Üdv Tisztelt Fórumtársak!

Nem tudtam hogy hová írjam ezt ezért kérem elnézéseteket ha esetleg nem ide kellett volna.  :nemtom:

Egy kis közvélemény kutatást szeretnék tartani illetve érdekelne egy két kérdés  is.

1. Van Magyarországon olyan üzlet illetve webshop ami kimondottan és kizárólag borotválkozási felszereléssel illetve kozmetikumokkal foglalkozik. Gondolok olyanra mint egy két  Angol, Amerikai, Német vagy egyéb külföldi webshop. Nem írnák példákat aki szokott vásárolni ilyen shopban az tudja miről beszélek.

2 Mekkora kereslet van illetve lenne itthon egy ilyenre? Azzal azért tisztában  vagyok hogy akinek kell az megveszi a külföldi webshopban, de mennyi olyan ember van aki szívesben vásárolna Magyar tulajdonú és Magyarországon lévő webshopban.

Akinek van véleménye ne tartsa magában.    :thanks:

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #7643 Dátum: 2014. Január 07. - 18:47:22 »
Sokat gondolkodtam ezen én is.
Amire jutottam:
- Óriási árukészletet kellene tartani. Az itt közkedvelt márkák (Geo F Trumper, Proraso, TOBS, RazoRock, EJ, Mühle, Dovo stb stb...) mindegyike roppant széles termékkínálattal rendelkezik. Egy jó webáruház raktárról dolgozik. Ha mindegyikből csak egyet egyet tartasz, az is több, mint sok. Kereskedelmi szempontból viszont nulla.
- Ennek ellenére lehetne benne ráció. Megfelelő, széles köröket érintő marketingel. Sikkessé kell tenni a hagyományos borotválkozást, Brand-eket kell építeni. Ezt csak pénzzel lehet. Sok pénzzel. Kétséges a rentábilisság.
- Kiegészíted a kínálatot nem hagyományos borotva cuccokkal, hogy a kezdetekben is tudj forgalnat generálni. Itt viszont az ár beszél. Ha nincs jó árad pl Mach3-ra, akkor hamvában holt ez a vonal is. Multikkal meg nehéz ilyen téren versenyezni. Nem lehetetlen, de nehéz.
- Hogy a gyártók segítsenek ebben, mennyiséget kell produkálni és be is zárult a kör.
Ennek ellenére nem akarlak lebeszélni róla, de nem egyszerű mutatvány. Sajnos a magyar piac kicsi, nagyon nagyon kicsi. Az az indok, hogy magyar kereskedőtől magyar websopból, nagyon kevés... Sajnos...
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #7644 Dátum: 2014. Január 07. - 18:51:35 »
[...]
Sajnos a magyar piac kicsi, nagyon nagyon kicsi.
[...]
Ezt kell szem előtt tartani! Nem akarok magunk ellen beszélni, nyilván jó lenne egy hazai bót. De nem érné meg a kedves vállalkozónak, főként ha csak erre a szegmensre tervez.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Jeromos

• Tag
« Válasz #7645 Dátum: 2014. Január 07. - 19:04:57 »
Félre ne értsetek !
Sajnos nincs annyi pénzem hogy belevágjak egy ilyen üzletbe, bár még ki tudja mit hoz a jövő. "Soha ne mond hogy soha"
Csak úgy gondolom vagy inkább talán látom, hogy ez egy piaci rés itthon. Végül is annyi ajándék webshop van és mindegyik megél, jó nem tudom hogy a vállalkozónak mi van még mellette. De például van egy gumis barátom akinek hat (6)! webshopja van két gumiszerviz mellett és elmondása szerint jobban megél belőle mint a szervizből. Tudom a kettő nem ugyan az! Más a kereslet.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #7646 Dátum: 2014. Január 07. - 19:14:30 »
Nem csak a kereslet más, hanem minden. Összehasonlíthatatlan.
Még nem vagyok 33 éves, de kb 20 éve kereskedelemben dolgozok, élek. Nyilván gyerekként nyári munkáról beszélek. Ha lenne teljesen felesleges (értsd fel se tűnne a hiánya) 15-20 millióm (alaphangon), belevágnék. Szép, nemes feladat lenne. De nincs. :)

Nem elérhető Jeromos

• Tag
« Válasz #7647 Dátum: 2014. Január 07. - 19:25:27 »
Nem csak a kereslet más, hanem minden. Összehasonlíthatatlan.
Még nem vagyok 33 éves, de kb 20 éve kereskedelemben dolgozok, élek. Nyilván gyerekként nyári munkáról beszélek. Ha lenne teljesen felesleges (értsd fel se tűnne a hiánya) 15-20 millióm (alaphangon), belevágnék. Szép, nemes feladat lenne. De nincs. :)

Én sem vagyok sokkal idősebb nálad, sőt.
11 éves korom óta dolgozom kereskedelemben és vendéglátásban. Persze családi vállalkozásban. Voltak olyan üzletrészek amik nem hozták a várt sikert, de csináltunk olyat is amihez sok reményt nem fűztünk és a mai napig működik. Én úgy gondolom hogy valahol mindig el kell kezdeni, persze azt tudom hogy pénzel lehet pénzt keresni. Én azt gondolom, hogy az általad leírt összegtől kevesebb is elég lenne....
De ki tudja  :futyul:

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #7648 Dátum: 2014. Január 07. - 19:29:41 »
Akkor kolegák vagyunk.  :handshake:
Csinálgatni, elindulni lehet kevesebből. Persze hogy lehet. De szerintem nem érdemes. A szerintem szót hangsúlyosan mondtam. :)

Nem elérhető Jeromos

• Tag
« Válasz #7649 Dátum: 2014. Január 07. - 19:33:14 »
Akkor kolegák vagyunk.  :handshake:
Csinálgatni, elindulni lehet kevesebből. Persze hogy lehet. De szerintem nem érdemes. A szerintem szót hangsúlyosan mondtam. :)

:sör:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici