ebben az árfekvésben én is valami egyszerű Kershaw-t vagy Byrd-öt vagy Opinelt vagy ... vagy végülis valami megbízhatóbb fajta kínait is akár. Például:Kershaw Oso Sweet Byrd-öt hirtelenjében nem is tudom hol érdemes itthon venni.Esetleg egykezes svájcibicska is szóba jöhet: http://www.mall.hu/kemping-kesek/victorinox-military
Urak, mi a buntetesi tetele egy 8 cm feletti pengeju kesnek/bicskanak kozteruleti viseles eseten? Elkobzas? Penzbunti? Ha igen, mennyi?Koszonom.
Ha nem hordja az ember látható helyen, akkor szerintem nincs para. Legalábbis nem is tudom mikor hallottam olyat, h ok nélkül megállítottak megmotoztak valakit
Egy ismerősnek segítenék a tanulásban, lehetséges hozzáférni az alábbi szabványokhoz, amit én láttam, az mind fizetős, én ezt nem is tudtam?-MSZ EN 571-2 -MSZ EN 473-MSZ EN ISO 3452-2-EN 1020028-ISO 3059Én nem vagyok járatos az effélékben!
Idézetet írta: worm - 2014. Február 26. - 14:51:04Ha nem hordja az ember látható helyen, akkor szerintem nincs para. Legalábbis nem is tudom mikor hallottam olyat, h ok nélkül megállítottak megmotoztak valakit persze, igazad van, 17 eves korom ota hordok bicskat a zsebemben, soha de soha nem erdekelt senkit. Csak ha mar egyszer szabalyt akarnek serteni, jo lenne tudni a buntitetelt is.
Idézetet írta: Szőrmók - 2014. Február 26. - 13:09:34Egy ismerősnek segítenék a tanulásban, lehetséges hozzáférni az alábbi szabványokhoz, amit én láttam, az mind fizetős, én ezt nem is tudtam?-MSZ EN 571-2 -MSZ EN 473-MSZ EN ISO 3452-2-EN 1020028-ISO 3059Én nem vagyok járatos az effélékben!Nem szeretném mellőzni a késelést, csak jó lenne, ha valaki szabványügyileg is tudna hozzászólni.