Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1446078 alkalommal)

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #8400 Dátum: 2014. Június 06. - 16:49:55 »
Egyszer cseréltem egy Ford Mondeoban izzót. A lehető legpraktikusabb. Nem kellett kis réseken két ujjal bűvészkedni, nem lettem koszos. Imádtam. Bár hozzáteszem azt is, hogy a használati utasítást meg kellett előtte néznem. :)
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #8401 Dátum: 2014. Június 06. - 17:23:32 »
Szakszervízbe sem járok. Ide sem fogok. Inkább megborotválkozom otthon, a pénzből meg beülök egy hangulatos sörözőbe.  :sör:

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #8402 Dátum: 2014. Június 06. - 17:48:43 »
Sajnos itt a fórumon is lemérhető kis hazánk anyagi helyzete :( szinte minden topikban feljön előbb-utóbb a pénz. És ahol a pénzről beszélnek, ott sosincs elég :(
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #8403 Dátum: 2014. Június 06. - 21:59:06 »
Mondjuk az, hogy valamire nem adok ki annyi pénzt nem feltétlenül jelenti azt, hogy ha gazdag lennék, akkor kicsengetném. Nekem ez a "borotváltass késsel, mert férfias" duma is röhejes. Régen a borbély olyan volt, mint ma a fodrász. Szolgáltatás. Most meg luxuskényeztetés, stb. Nekem ez nem a stílusom.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #8404 Dátum: 2014. Június 06. - 22:41:06 »
Egyszer cseréltem egy Ford Mondeoban izzót. A lehető legpraktikusabb. Nem kellett kis réseken két ujjal bűvészkedni, nem lettem koszos. Imádtam. Bár hozzáteszem azt is, hogy a használati utasítást meg kellett előtte néznem. :)
Egyszer nézz meg egy Focust. Mintha nem is ugyanaz a gyár csinálta volna :D

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #8405 Dátum: 2014. Június 06. - 22:42:26 »
:D Elég nekem a Rözsó partner. Oda is Rodolfói készségek szükségesek.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #8406 Dátum: 2014. Június 12. - 14:59:21 »

Izzócsere pl Honda Jazz esetében is izgalmas tud lenni. Ilyen szempontból egy régebbi vas, pl Suzuki Swift 2 pofon egyszerű, meg a Zsiguli 1200-es is. Gyanítom direkt úgy oldják meg az újabb típusoknál, hogy otthon egy átlagembernek eszébe se jusson nekiállni reszelni a vasat. Fizessen jó magas óradíjat inkább. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #8407 Dátum: 2014. Június 12. - 15:01:54 »

Izzócsere pl Honda Jazz esetében is izgalmas tud lenni. Ilyen szempontból egy régebbi vas, pl Suzuki Swift 2 pofon egyszerű, meg a Zsiguli 1200-es is. Gyanítom direkt úgy oldják meg az újabb típusoknál, hogy otthon egy átlagembernek eszébe se jusson nekiállni reszelni a vasat. Fizessen jó magas óradíjat inkább. :)
A mi esetünkben majdnem bejött nekik. A tulaj barátom nem akart nekiállni, hanem trélert akart hívni.  :fejfal: Mondom nincs az az Isten, hogy egy izzóért autómentő jöjjön, kicserélem, ha bele döglök is. Aztán 28 másodperc alatt végeztem.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #8408 Dátum: 2014. Június 12. - 15:17:06 »
Izzócseréért tréler?  :fejtor:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #8409 Dátum: 2014. Június 12. - 15:20:30 »

A mi esetünkben majdnem bejött nekik. A tulaj barátom nem akart nekiállni, hanem trélert akart hívni.  :fejfal: Mondom nincs az az Isten, hogy egy izzóért autómentő jöjjön, kicserélem, ha bele döglök is. Aztán 28 másodperc alatt végeztem.

Vááá, ez mekkora LOL!   ;D
Amúgy a gyártok meg elmennek a 'csába, ez gyakorlatilag veszélyeztetés! Ha például egy téli hajnalon, úgy három körül, kevés benzinnel, mínusz 20 fokban, két gyerekkel le kell állnom az autópályán, mert kézzel nem lehet izzót cserélni, akkor mi van??? Nehogy má' a macska tolja a biziglit!

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #8410 Dátum: 2014. Június 12. - 15:21:46 »
Aha.  ;D
Helyszín: Erdély. Szombaton reggel, hazaindulásnál vette észre, hogy nem ég az egyik izzó. Azt mondta, hogy ok, akkor maradunk, mert hétfőn biztosan könnyebben tud trélert hívni a szakszervíz segítségével, mert egyszer látta, hogy hogyan cserélik és bonyolult.  :crazy:

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #8411 Dátum: 2014. Június 12. - 16:09:01 »
Hm, egy izzóval azért még el lehet közlekedni (főleg, ha a bal világít)... Az esetleges büntetés is olcsóbb, mint egy tréler díja, pláne külföldön.
Mondjuk bölcsészektől bármi kitelik, én ismertem olyat, aki futóműjavítás után bement egy autósboltba, hogy kér egy csapágyat.  ;D

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #8412 Dátum: 2014. Június 12. - 16:09:11 »
Van köztünk valaki, aki otthon van a tévézésben?
Azon töröm a fejem, hogy lemondom a UPC-t, úgyis csak az F1 és a német nyelvű adások miatt kapcsolom be a TV-t.

Amit szeretnék:
- a MindigTV ingyenesen fogható csatornái (ezzel az F1 kipipálva)
- parabolával fogható német nyelvű adások

Minden egyéb ötletet szívesen fogadok  :sör:
Jó ötlet, én is így nyomom. Vettem egy set-top-boxot  (bár közben többször felhívtam Lacust, mert nekem ez a scart-jack-usb-analóg-digitális-kösd össze-vedd ki-programozd be dolog elsőre bonyolult volt.), antennának jóvolt a régi szobaantenna is, oszt csókolóm. Megy minden. Csak a sport+F1ért van tv, a többit úgyis letorrentezem megveszem.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #8413 Dátum: 2014. Június 12. - 19:49:36 »
Kipróbáltam a MyTV-t, ha van neted ingyenesen nézhető M1, M2 meg pár csatorna.
Nem kell hozzá beltéri és antenna sem  ;)

Német adók meg az ingyesen fogható Eurosat 4-ről jönnek majd a tervek szerint.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #8414 Dátum: 2014. Június 12. - 23:37:59 »
A MyTV-vel óvatosan! őleg, ha Telenoros!
Ma hazafelé a buszon MyTV-n néztem a nyitómeccs elejét a felvezetővel együtt. 1 óra 10-20 perc, 400 MB. Gyilkolja az adatforgalmat.
Mondjuk most mellettem a PC-n nem érdekes az adatforgalom!  ;D

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici