Sajnos a közutakon is ugyanez... Múltkor elindultam otthonról, mentem 2 utcasarkot, majd egy lehetetlen helyen ( nem lehet gyorsan menni) egy halom rendőr, 2 traffipaxos autó és egy valag leállított autó velem együtt... Engem is leállít.. Fedélzeti komputer, mobileszköz végig mérte max 52-el mentem GPS és OBD szerint is, hideg motornál nem is nyomom... Odajön hozzám a rendőr, látom helyi ismerősöm... Szevasz - Szevasz, Van gond? Van. Kénytelen vagyok megbüntetni itt helyszínen. Nem mondod, miért? Gyorsan jöttél, nem sokkal... Persze... mennyivel? Átkurjant a traffipaxos autóhoz, az meg visszaszól hogy 60. :-) ( annyira átlátszó volt...) Mondom, gyere ott a kütyü... látod a Max értékeket, 52 és az nem itt volt ahol állítólag mértetek, kicsit előbb, a domb miatt nem is láttok rá... ott a grafikon... Szóval ez most komoly? Figyu! Nekiállhatsz itt keménykedni, de sajnos nem ezért vagyunk itt... (Veregeti a vállam sajnálkozóan...) 5e Ft-os csekket kiállítok, fizesd be légyszi!!! ( ezt hozzá tette), jobban járunk mindketten... Mondom, ugye nem mondod komolyan? De ez most komoly... ( nem haragszom rájuk, mert őket is csak kizavarták...)
de ez Malac sajnos így megy... és jelzem nehezen tolerálom, a vége az lesz, hogy ki fogom biztosítani a kézigránátot és behajítom minden egyes traffipaxos autóba, ami mellett elmegyek... és ha még kicsit folytatják, nem csak én leszek így vele... mert ez naggyon durva...