Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1456874 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Kávézó
« Válasz #9090 Dátum: 2015. Január 11. - 22:09:44 »
Achtung Achtung!

Valaki keresett kicsi tárhelyű memória kártyát!
A kezembe akadt a régi PalmTop-om karija. 16 MB Sd kártya. Ha aktuális, dobjon az illető egy pü-t.

Én voltam, és 1 MB-os a vágy tárgya! De köszönöm!
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9091 Dátum: 2015. Január 11. - 22:16:09 »
Minek kell az neked Zoli?
Ha nem titok.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #9092 Dátum: 2015. Január 11. - 22:29:45 »

Achtung Achtung!

A kezembe akadt a régi PalmTop-om karija. 16 MB Sd kártya. Ha aktuális, dobjon az illető egy pü-t.

Olyanom szerintem nem volt... :(
Ha gyűjtöd ezeket a sz.rokat, és kell a Palm m505 (mekkora királyság volt anno a 2000-es évek elején...) kábellel, működő képesen, akkor sikíts, és kedden küldöm Qka-val.
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9093 Dátum: 2015. Január 11. - 22:51:15 »

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #9094 Dátum: 2015. Január 12. - 07:24:07 »

Achtung Achtung!

Olyanom szerintem nem volt... :(
Ha gyűjtöd ezeket a sz.rokat, és kell a Palm m505 (mekkora királyság volt anno a 2000-es évek elején...) kábellel, működő képesen, akkor sikíts, és kedden küldöm Qka-val.
Meg voltam halva egy olyanert akkoriban.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #9095 Dátum: 2015. Január 12. - 09:47:58 »
A mese az okos Putyin nagymesterről erős csúsztatásokkal teli propagandaanyag! A csúcspontja a brit tudósok megvizsgálták...
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9096 Dátum: 2015. Január 12. - 11:56:25 »
Persze, hogy az!

Mégis magyarázat a folyamatokra... ugye milyen szánalmas az emberi lény.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #9098 Dátum: 2015. Január 13. - 05:02:13 »
Postai ügyek (közkívánatra):

Ákos január 5-én tértivény-ajánlott módon feladta a 9-es Opit és a szappant (MoPének én adom majd oda, gondoltuk így egyszerűbb és gyorsabb lesz, aha, persze.) 9-én még mindig nem volt semmi jelzés a postától. Aznap (9-én) találkoztam a kézbesítővel, akinél érdeklődtem, de semmi. Tegnap (12-én) Ákos a helyi postán (rakszám alapján) megtudta, hogy engem 8-án értesítettek, hogy a postán (Sashalom 1.) van a küldemény. Postaládában nem volt értesítő cetli. Este elbringáztam Sashalom 1-re, ahol rakszám alapján megállapítást nyert, hogy a cucc a mátyásföldi postán van (jegyzem az egy kis, kvázi gyakorló posta, véletlenül tegnap este 7-ig volt nyitva, amúgy csak nyugdíjás, munkanélküli és kismama tud ott bármit intézni, olyan a nyitvatartása). Volt még 10 percem zárásig. Megraktam nyélen, ahogy mondani szokták. Odaértem. A postás hölgyek sem értették, hogy miért van náluk a boríték. Kértem, hogy vegyünk fel erről valami jegyzőkönyvet. (910 HUF azért erős túlzás egy ilyen szolgáltatásáért.) Az nem ment, mert a panaszbejelentő nyomtatvány megváltozott, a tavalyi már nincs, az idei még nem készült el. Ekkor azonban eszembe jutott a vásárlók könyve, ami hasonló célokra van rendszeresítve. Nosza, kértem egy tollat és sűrűn teleírtam a rendelkezésre álló egy oldalt. Ezzel felavatva az '90-es évek első napjaiban hadrendbe állított nyomtatványt. Az elmúlt 2x évben senki nem írt még bele.

Hát ennyi.
Most várom a választ.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9099 Dátum: 2015. Január 13. - 05:32:01 »
Azt a qrva!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #9100 Dátum: 2015. Január 13. - 09:11:00 »
Ekkor azonban eszembe jutott a vásárlók könyve, ami hasonló célokra van rendszeresítve. Nosza, kértem egy tollat és sűrűn teleírtam a rendelkezésre álló egy oldalt. Ezzel felavatva az '90-es évek első napjaiban hadrendbe állított nyomtatványt. Az elmúlt 2x évben senki nem írt még bele.

Nyilván minden rendben volt a postai szolgáltatásokkal az elmúl 2x év alatt. Ha nem lett volna minden rendben, akkor nem ez lett volna az első bejegyzés a könyvben  :futyul:
 :fetreng:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9101 Dátum: 2015. Január 13. - 09:20:17 »
Zoli is csak túllihegte ezt az apró malőrt! ;D
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9102 Dátum: 2015. Január 13. - 10:42:38 »
Nem posta, de hasonló...
Budafok-Moszkva tér viszonylatban, reggelente, 5 napból átlag 3-ban rohadnak le a villamosok (mikor épp ott vagyok)... változatos okokból.
Pedig a kötöttpályának volnának előnyei is.
1,5 órára kell tervezni egy 1 órás utat.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #9103 Dátum: 2015. Január 13. - 15:49:09 »
Zoli is csak túllihegte ezt az apró malőrt! ;D

Nagyon rossz emberrel 'aszakodnak.
"Komolyabb" trófeáim:
- három hónap számlavezetési díj jóváírás (OTP) - bankkártya össze-vissza küldözgetés miatt
- egy havi adatcsomagdíj jóváírás (Vodafone) - bejelentett, de nem kezelt hiba miatt
- 10 doboz kaukázusi kefir (Lidl) - akció "aznapján" nyitást követően egy órával nem volt a termék a boltban
- Bocsánatkérő levél és matrica gyűjtőalbum (Spar) - egyszerűen hazudtak valami hülyeséget
- fél kiló kávé (Tchibo) - mert képtelenek voltak jó helyre küldeni a számlát - itt áfa tv-t kellett idézgetni (elektronikus számla befogadásának lehetőségei témakörben).

Tegnap éppen a konditeremben kaptam 2 alkalomra jóváírást, mert nem működött a futópad, én meg szóltam, hogy ez így nem oké.

Szóval csak óvatosan. Ha bántanak az ügyfélszolgálatosok, mondjátok, hogy oké, de holnap a Tóth fog telefonálni.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #9104 Dátum: 2015. Január 13. - 16:21:22 »

Szóval csak óvatosan. Ha bántanak az ügyfélszolgálatosok, mondjátok, hogy oké, de holnap a Tóth fog telefonálni.

:fetreng:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici