Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1453835 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #9225 Dátum: 2015. Február 11. - 21:57:24 »
A Dob utcaban raadasul annyira nem is jok a sracok. Tiszta omerika, de inkabb a kulcsiny az eros.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #9226 Dátum: 2015. Február 11. - 22:54:22 »
Gondolom ők ugyanilyen jóízűen mulatkáznak a begyepesedett vén f@szokon, akiknek annak idején szintén voltak elb@szott divatbecsípődéseik, csak már elfelejtették, h ők is voltak fiatalok :)
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #9227 Dátum: 2015. Február 11. - 23:10:50 »
Jó akkor konkrétan, szarul borotvált meg. A feeling zseniális, de nem tudott együtt normális pamacsolast megcsinákolni és itt-ott érezhető borosta maradt.
Ettől még jó szívvel hagytam ott 4 pénzt, mert tetszett a feeling.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #9228 Dátum: 2015. Február 11. - 23:13:12 »
Ezt nem a Dob utcai szalon borotválási minőségére referáltam, hanem a bozótfejeken történő mulatkázásra :)
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #9229 Dátum: 2015. Február 11. - 23:19:40 »
Gondolom ők ugyanilyen jóízűen mulatkáznak a begyepesedett vén f@szokon, akiknek annak idején szintén voltak elb@szott divatbecsípődéseik, csak már elfelejtették, h ők is voltak fiatalok :)

Bárki tud mulatozni bárkin. Ezt lehet véresen komolyan venni, vagy mókásan elnevetgélve.
A szakáll amúgy nem rossz. A jelenségben mindössze az a furcsa, vagy inkább mókás, hogy kifejezetten városi, belvárosi jelenség, ellenben a neve favágó stílus. Szerintem egyik sem tudná megmondani, hogy mi a különbség fejsze és balta között, vagy tehetetlenül topogna egy láncfűrész körül, ha azt a feladatot kapná, hogy indítsa el, és vágjon vele, a szét és összeszerelésről nem is szólva.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #9230 Dátum: 2015. Február 11. - 23:24:50 »
A rockerek nem is nevezik magukat bőrösnek, vagy tímár stílusúnak ;D
A szakállas ember meg szakállas ember. A favágó stílus pedig hordozna magában valami olyasmit, hogy kemény legény a fizikai munkában is. A belvárosi éjszakában keménynek lenni nem ugyanaz, mint egész nap dönteni a fát.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #9231 Dátum: 2015. Február 12. - 04:58:06 »
Divatok jönnek-mennek.
Én is növesztettem a hajam, mikor "csöveskorszak" volt. Hetvenes évek végétől mondjuk 80-as évek közepéig. Aztán bevonultam másfél évre, ahol ráálltam a 3 mm-re- mert különben ment a basztatás ( én még tizedeselvtárs voltam).
Aztán amikorra kijöttem, akkor (egy) már lecsengett a csöveskorszak, kettő, kezdtem kopaszodni, ergo már nem lett volna mit növeszteni. Így maradtam kopasz.
Eleinte nem sokan voltunk (1988), nézegettek az utcán. Még szerencse, hogy a fél ország egy idő után követte a példámat, megnyiratkozott és varratta magát, szóval az ezrdefordulón már nem bámultak meg a buszon (mondjuk néhány borsodi faluban azért a mai napig idegenül mozgok, meg a 7. kerület egy részén is). :)
Volt motoroskorszak is, az igényes bőrcuccaim a mai napig megvannak, csak 10 kilót fogyni kellene, hogy rám jöjjenek. :)
Jelen pillanatban már vénnek érzem ahhoz magam, hogy nekiálljak bármelyik irányzatot követni, de ez a mostani,  tetovált rockabilly stílus azért tetszik (külsőségeiben).
Arcszőrzetben bajuszig jutottam, a szakáll valahogy elkerült. Gondolom az volt a baj, hogy egy hét borotválatlanság után minden kezdett viszketni. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9232 Dátum: 2015. Február 12. - 09:21:48 »
Ha valaki kifogyott az érvekből, akkor a másik hirtelen trollá változik...
...furcsa dolog ez az internet.

Aki vakon követi a divatot, annak nincs saját egyénisége... még.
Én egyébként favágó vagyok szabad időmben, de mégsem nézek úgy ki, mint az unatkozó, nagyfejű, nyeszlett plázapasik.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9233 Dátum: 2015. Február 12. - 09:32:33 »
Hogy rahúzzak, egyetlen megmaradt magyar viseletre az eredendő előitéletet.

Életbe nem jutna eszembe, ruhák alapján itélni.

Vagyis de!

Mikor a feleségem szűlt, törekedtem rá, hogy fehér köppenyes, vagy zöld műtő ruhásat keressek, mikor érzéstelenítőt kért.
Eszembe sem jutott, hogy az előtérben álló farmercuccos siheder tud gerincet szúrni.

Utag elismerem, akkor és ott negatív diszkriminációt folytattam, az UNORTODOX egéségügyi öltözködéssel szemben.

Bocs, farmerruhás srác! Innen is!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #9234 Dátum: 2015. Február 12. - 09:34:02 »
Elvesztettem a fonalat... :bocs:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9235 Dátum: 2015. Február 12. - 09:35:16 »
 :D

Ti jártok szülni?!
Micsoda oldschool foglalatosság!

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #9236 Dátum: 2015. Február 12. - 09:36:11 »
Elvesztettem a fonalat... :bocs:
Indítsunk közös beszerzést fonalra?
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9237 Dátum: 2015. Február 12. - 09:38:43 »
Én is kérek! :borz2:
Ilyet szeretnék kötni:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9238 Dátum: 2015. Február 12. - 09:39:37 »
Képzeld el, három alkalom is volt, pedi egy is nekem elég volt.

Hiába mondtam a páromnak, APÁS szülés, nem FÉRJES! Na ne tudd meg mit kaptam érte!

Elárulom,  a másik kettőt sem úsztam meg! ;)
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9239 Dátum: 2015. Február 12. - 09:49:11 »
Én is három apáson/férjesen vagyok túl... de nem izgultam volna semmi pénzért inkább helyette kint a folyosón!

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici