Kedves fehege!
Azért írtam kis betűvel, mert nem akartam hitvitát nyitni, csak egy kis megjegyzést beszúrni, és azért írtam oda, hogy szerintem, hogy ne írd utána a válaszodba azt, hogy "Valamit nagyon elnéztél." ba....meg! Nem vagyok már hátulgombolós csecsemő, néhány évtizede nézegetem a késeiket minimum évente kétszer!
Szóval, hogy mire gondolok:
Ha már benne van az acél, a szaru/wenge/cseresznye... (most arról ne beszéljünk, hogy mi van vagy nincs a bakni alatt) akkor már csak egy kicsit precízebben kéne elkészíteni/összerakni azokat az alkatrészeket és rá kéne fordítani egy kis időt utómunkálatokra finomabb csiszolóvászonnal, hogy tényleg megérje azt a 4-6-8e Ft-ot az a kés. Sokkal gyorsabban elmennének, nem kéne a nap végén a portéka nagy részét újra visszacsomagolni.
Hogy már a nagyapja is ezt csinálta? Annál nagyobb szégyen! Ugye nem gondolod, hogy akkor ülhet karba tett kézzel és jobb híján szidhatja a kínai késeket?!?
Persze én válogatós vagyok, de most fellelkesültem, hogy veszek egy pöpec bicsakot 10e alatt... és nem találtam.
Használunk mi reggelizéshez 700 Ft-os és 1500 Ft-os Tarjányi késeket. Azok annyit megérnek, semmi cicoma, jól össze vannak rakva.
No, de nehogy már csak a szaru vagy a wenge miatt kerüljön 3-4x annyiba egy kés!