Sikerült belefutnom egy használatra alkalmatlan pamacsba. Akárhogy gyötröm, nem akar legalább a viszonylagosan alkalmas kategóriába átalakulni. Ahogy olvasom, nem én vagyok az első, aki bepróbálkozik egy ilyennel...
Arra gondoltam, hogy kicserélem a szőrköteget. Mivel jókat olvastam a fórumokban a kevert szőrű pamacsokról és számomra az ára is elfogadható volt, így megpróbálkoztam egy rendelési folyamattal (
The Golden Nib 22 mm mixed badger - életemben ez lett volna az első külföldi, úgy láttam, hogy viszonylag elboldogulok).
Aztán megakadtam a 'flat rate'-nél... Jól gondolom, hogy maga a szállítás 15 dollár?
Akkor gyakorlatilag a 14 dolcsis köteget (plusz) 15-ért hoznák el. Így van?
(Talán az általános pamacsos fórumban olvastam, hogy van kínai cég, ahonnan meg ingyenes a szállítás - a linkelt oldalt is megnéztem, ha minden igaz... Ez hogy a túróban lehet??? Hogy tud kifizetődni egy mondjuk 2500 ft-os pamacs szállítása a bolygó túlsó oldaláról???
Ingyé...
)
Ha mindez így működik, ahogy fent írtam, akkor esetleg beszállnék egy következő (közös) rendelésbe.
Hacsak nincs valakinek elfekvőben egy kevert, 22 mm-es köteg (vagy egy igen jó gyesznyó), amitől reális áron megválna.