Egy igaz történet...
A mottó lehetne itt: okos ember más kárán tanul.
Ha valaki kötegcserére adja a fejét, akkor mindenképp érdemes megnézni az alábbi videót:
http://www.youtube.com/watch?v=fv0bcIRz-CYaztán fokozottan figyelni, hogy mi történik a fedő alatt, különben úgy jár, mint én.
Szóval volt 2 "felesleges" pamacsom, egy NFT1, amelyben atomstabil volt a köteg, viszont utáltam a nyelét. Aztán ott volt a már sokat emlegetett állatorvosi Simpson Classic 2 pamacsom, aminek eszméletlen módon hullott a szőre, viszont a nyele nagyon tetszetős volt. Gondoltam itt az ideje, hogy kicseréljem a 2 köteget. Mindkét pamacsot egyszerre raktam fel wellnesselni, gondoltam így időt spórolok. Videó alapján nekiláttam, viszont arra rájöttem utólag, hogy nem szerencsés, ha egyszerre 2-3 párhuzamos dologgal foglalkozik az ember egy ilyen projekt alatt. 30 perc után megpróbálkoztam a kötegek eltávolításával, de meg sem moccantak, na, gondoltam, akkor további 10 perc segíteni fog. Az utolsó 10 perc során viszont fénysebességgel tünt el a víz a fazékból, gyakorlatilag odakozmált a két nyél a fazék aljára. Eredmény: van egy használható pamacskötegem (kicsit még büdös), viszont kedvenc nyelem az enyészetté lett.
Tanulság1: a pasik képtelenek a "multitaskingra" (a nők biztos bólogatnának erre).
Tanulság2: a folyamat utolsó harmadában ellenőrizni a vízmennyiséget az edényben!