Számomra e tekintetben nincs különbség a malac sörte és a szinti között, mindkettőből csöpög a víz használat közben.
Mindenesetre a szinti szálai (legyen az akármilyen hájtek) nem szívják úgy magukba a vizet, mint a sörte és a borz. Mégiscsak műanyagból vannak...
Meg merem kockáztatni, hogy a vízmennyiség fokozatos növelésével a szinti előbb kezd el csöpögni mint a sörte.
Szintiben egy előnyt látok, hogy könnyebben szárad, azért utazáshoz ideális, de semmi több. Persze ez csak az én véleményem, mások "meghalnának" a szinti pamacsukért.
Most komolyan
Titeket nem zavar, hogy folyik végig az alkarotokon a víz a könyökötökig?
Hogy lehet így borotválkozni? Ez egy technika?Megőrülnék, ha így csinálnám.
Én mindig tusolás után borotválkozom, akár-mikor kelek fel, még hajnali 2- kor is, ha vadászni megyek, mert útálom, hogy a galléromba akad a szőr célzás közben.
Utána az első hígabb habot felkenem, és meghúzom a kést bőrön. De könyörgöm nem folyik sehova az se.
Ezután pamacsolok, de olyan kemény habbal, hogy rezeg a pamacson mint a felvert tojásfehérje.
Ezért kell a borz. Ezért kell tálkában habosítani, mert csak ott tudod a szappanba beleverni a levegőt amitől kemény krémes állagú lesz.
Elkezdem a habot verni és nem adagolok semmit utólag, mert ezt tudja a borz.Tömör kemény habot.
Bevizezem az arcom és felviszem a habot, mert száraz falat sem vakolunk, mindig megvizezzük elötte.
És kész.Ennyi.Nincs pre, meg szuttyogás, meg vízfolyás, se pancsi.mert a jó szappan puhít síkosít,és jó habot ad, jó pamaccsal.
Lehet, elfogult vagyok a borzokkal szemben, de ezekben nem lehet csalódni. Mind kiválóan működik.
Megveszitek a drága borotvákat, aztan elqurjátok a hulladék pamacsokkal, meg a filléres krémekkel, szappanokkal (habár van köztük jó is, csak fehér holló)
mert azon megy a verseny, hogy ki tud a százforintos boltból olcsóbban kijönni.
Nem akarok senkit bántani, pláne a pénztárcájában kotorászni, de todomásul kell venni, hogy sz@rból nincs vár.
Ennyi.