Szerző Téma: Feather  (Megtekintve 158161 alkalommal)

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
Re:Feather
« Válasz #180 Dátum: 2011. Április 03. - 10:00:39 »
Urak!

Van valami kulonbseg a sarga es a fekete dobozos feather pengek kozott?

Nekem volt mindketto es a dobozon belul ugyanaz a pengek voltak.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #181 Dátum: 2011. Április 06. - 21:58:54 »
Megleltem egy forumban a pontos magyarazatot a sarga vs fekete kerdesre. (ld. lentebb a teljes, hivatalos valaszlevelet)
Roviden: a sarga 10 penges kiszerelesu a fekete 5. Ennyi.
Ezen felbatorodva berendeltem egy gazdasagos kiszerelest a feketebol. 100db (20x5) nem egesz 5800 szallitassal. Ezzel aszem 2 evig kihuzom. Persze ha valakinek felmerul igenye - bar olvastam, hogy most folytattatok le egy komolyabb beszerzesi eljarast - nehany pakkot tovabbkuldok jo szivvel(termeszetesen beker.aron, semmi nyereszkedes).  :borz2:

I stumbled across an offer of black packaged Feather DE blades. I wondered if there was any difference between the black Feathers and the yellow ones. I searched the www for the difference. Most people think there is no difference. Some though state there is a difference. When I noticed no one had done this before, I decided to ask the source... the Feather company website.

On the question if there was any difference between the two versions Feather replied:

Dear Mr.,

Thank you very much for your e-mail dated December 10, 2010 through our website.

Regarding your inquiry about our double-edge blades in different packaging, please be advised that there are no difference in quality of blades between yellow package and black package.These are completely same products just in different packaging. (Please be advised that the black package contains 5 blades and yellow one contains 10 blades.)

Thank you very much again for your interest in our products, and please feel free to let us know if you have any further questions.

Best regards,

=================================
Tsuyoshi Ishiyama
FEATHER SAFETY RAZOR CO.,LTD.
OVERSEAS TRADE DIVISION

FEATHER BLDG.5TH FL.
5-2, DOJIMA 1-CHOME
KITA-KU, OSAKA 530-0003, JAPAN
=================================
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #182 Dátum: 2011. Április 06. - 22:38:24 »
Toz, megkérdezhetem honnan rendelted? Bár jó rég rendeltem én is a 100 db-os pakkot, ennél magasabb ár rémlik.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #183 Dátum: 2011. Április 06. - 23:20:33 »
4 hónap után válaszoltak a Feather Buildingből??? Azta!

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #184 Dátum: 2011. Április 07. - 06:10:39 »
Toz, megkérdezhetem honnan rendelted? Bár jó rég rendeltem én is a 100 db-os pakkot, ennél magasabb ár rémlik.
Linkelni egyelore nem tudom.  Telefonrol maceras... Ebay. 30.99 USD. Free ship. Tobbezer pozitiv feedbackes eladotol. Most eros a forint...

(5794 HUFra jott ki.)

szerk.: megerkeztem a gep ele... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390151501613&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
« Utoljára szerkesztve: 2011. Április 07. - 10:40:43 írta toz »
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Gyufa

• Törzstag
« Válasz #185 Dátum: 2011. Április 08. - 08:10:53 »
Erdekesseg keppen.
Minden borotvalkozas utan a Feather/alap popular/
gepezetet szarazra letorlom,es utanna lekenem baba olajjal.
A kovetkezo borotvalkozasnal siklik szepen,es nincs is elvalltozas
viztol,kremtol,habtol,a borotvan.
when you use this shaving pot,
be sure and have the water hot! :)

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #186 Dátum: 2011. Április 10. - 19:40:24 »
Linkelni egyelore nem tudom.  Telefonrol maceras... Ebay. 30.99 USD. Free ship. Tobbezer pozitiv feedbackes eladotol. Most eros a forint...
(5794 HUFra jott ki.)
szerk.: megerkeztem a gep ele... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390151501613&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Toz, koszonom szepen!

Nem elérhető Gyufa

• Törzstag
« Válasz #187 Dátum: 2011. Április 10. - 22:54:01 »
Talaltam a Feather-tol egy bejegyzest.Megnyugtato,es jo igy latni a ket penget.

Nem elérhető Gyufa

• Törzstag
« Válasz #188 Dátum: 2011. Április 11. - 17:19:44 »
A Feather/popular/gepezet,a Feather pengevel felul mulja az eddigi teszteleseimet,
a Gillette gepezetekkel szemben.
Annyira tokeletesen felnyomja a penget a Feather borotva,hogy egyedi hajlast,es
szoget biztosit,amivel verzes mentesen lehet borotvalkozni.
1 penge 8-12 alkalomra irja.
Betoltok egy feather penget a Gillett-be hatha megjobb eredmeny lesz?
A derby utan nagy valltozas az biztos ez a kis szamuraj :D

/Annyira vigyaztam a  penge kicsomagolasanal hogy
meg ne vagjam az ujjamat,de a  ket szelen levo papir
levegomentesen levolt zarva es akaratlanul hozzaertem az elehez,ami el is vagta a felso bort az ujjamon.
Ilyet sem tapasztaltam mas pengek eseteben 8)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #189 Dátum: 2011. Április 11. - 23:52:27 »
Transit- A Feather nagyon vékony vastagságban: 0,1mm, míg az összes többi penge 0,2 körül van. A LORD SC annak ellenére, hogy ránézésre flexibilisebb, mint a Feather, az L6-ban biztosan nem tud belebegni, de hozzá teszem, szerintem a Feather sem. Majd próbáld ki a Feathert is az L6-ban, a Merkurok ebből a szempontból labilisabb fejkiképzésűek.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #190 Dátum: 2011. Április 12. - 00:02:12 »
Én mégegyszer feather-t nem közelítek az arcomhoz, az biztos. Jó penge, éles penge, szerintem nem az éle veszélyes, hanem ahogy te is írod, a vastagsága /vékonysága/. Amikor tartóstesztben volt az L5-ben, nem tudtam elképzelni, hogy mitől van, hogy időnként mintha karcolna, utána megint vág simán. Mostanra rájöttem: ilyenkor belebegett, vagy szőrszál került alá/fölé, és attól "csavarodott". Na, nekem erre nincs szükségem, és mivel továbbra sem fogok 2-3 naponta borotválkozni tehát esélyes, hogy hosszabb, beakadósabb szálakkal kell megbirkóznia, valamint tökéletesen ugyanazt az él-élményt hozza, amit a super chrome negyedannyi áron, kell a francnak.

A futur-t is csak super chrome-mal vagyok hajlandó újra kipróbálni.  :evil:

Transit- A Feather nagyon vékony vastagságban: 0,1mm, míg az összes többi penge 0,2 körül van. A LORD SC annak ellenére, hogy ránézésre flexibilisebb, mint a Feather, az L6-ban biztosan nem tud belebegni, de hozzá teszem, szerintem a Feather sem. Majd próbáld ki a Feathert is az L6-ban, a Merkurok ebből a szempontból labilisabb fejkiképzésűek.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #191 Dátum: 2011. Április 12. - 00:37:30 »
Kicsit OFF, de jut eszembe a belebegés teszt, ha ez érdekel valakit. Ebből meg lehet állapítani, hogy egy adott penge egy adott készülékben mennyire veszélyes. Igazából olyan, mint a hajszálteszt, kicsit szubjektív, de a különbségek szemmel láthatóak.

Tehát végy egy használt szappant, ami síkban van. ( A belegravírozott márkajelzés már eltűnt ill. ha esetleg nem tégla volt újkorában) A lényeg, hogy síkban legyen a penge teljes hosszára és lehessen húzni rajta még pár centit. Kezd el borotválni a szappant, és akkor is húzd végig egy mozdulattal, ha megakadna. A húzás legyen egyenletes, még ha pattogni kezdene akkor is. Ha sikerül szépen egyenletesen lemarni a szappanból pár centit hurrá: túl lágy volt a szappan... ;D kezdheted előlről... Ha a penge megakadt és belebeg(meghajlik), akkor szép szántás keletkezik a szappanon. Érdemes megszámolni, hány ilyen árok van mondjuk 1 centiben. Majd jöhet egy másik készülék, akár ugyanavval a pengével, de annak másik oldalán, ugyanakkora nyomás és eljárás mellett. Minél több árok van, annál többször volt belebegés.
Mondanom sem kell utána a penge kuka... de egy kis infó arról, hogy az adott készülék milyen fejkiképzéssel bír. Használt penge nem ad pontos összehasonlítási alapot, csak új pengével érdemes próbálkozni.

Egy kis kiegészítés: A művelet veszélyes! tönkre vághatja a készüléket, főleg, ha a készülék műanyag alkatrésszekkel van megáldva. Szóval csak saját felelősségre! ( Ne engem verjetek agyon!  ;D)

« Utoljára szerkesztve: 2011. Április 12. - 00:42:40 írta Penge »

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #192 Dátum: 2011. Május 18. - 15:53:59 »
Ed mai postja kapcsan korbeneztem az ebayen...., hat...

Csurog a nyalam.

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #193 Dátum: 2011. Május 18. - 18:30:07 »
És nézd meg, még miket árul a csávó!   :o

FBP

• Vendég
« Válasz #194 Dátum: 2011. Május 18. - 18:41:49 »
És nézd meg, még miket árul a csávó!   :o
Megnéztem...ez egy barom...illetve nem ő a barom, hanem aki megveszi ennyiért ezeket a cuccokat...bár annak meg úgy kell. Feltehetően aki ennyi pénzt ad ilyenekért, az vagy fanatikus, vagy a pénz csak úgy terem otthon, mint máshol a porcicák...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici