Jó lenne technikailag megfogalmazni, hogy mit jelent itt ennél, hogy túl éles?? Egyáltalán lehet e egy él túl éles? Az én tapasztalatom is az, hogy a Feather viszi a minimális ellenálással a szőröm az összes többi pengéhez képest (de ugyebár ez csak egy szempont a sok közül). Ettől függetlenül ez az élkialakítás nekem is "túl élesnek" bizonyul és nemcsak az első két használat során, mert ezzel az éllel jobban viszi a bőröm felső réteg egyenletlenségeit is, mint akármelyik másik penge enyhe irritációt okozva. Próbálkoztam a dőlésszög állítgatásával is, de nem segített, az enyhe irritáció megmaradt (napi használat mellett is). Mindenesetre én azt gondolnám, hogy nincs olyan egyenletes él, amelyik "túl éles" inkább olyan, hogy egyenletlenül éles, vagy "recés" (sorjás) vagy túl hegyesszögű stb. Nektek mi a véleményetek? Az teljesen egyértelmű, hogy a Feather a legjobb minőségű, precízen megedzett fémből, tuti bevonattal és max mértékben megélezett éllel, az egyik legjobb penge, ami a földön kapható.