Köszönet S. Lacinak a Slimért, kipróbáltam Lord Classic pengével meg azzal a magyar gyártmányú Adam's borotvakrémmel amit a 100 Forintosban vettem 175-ért. Lacinak köszönöm a pengét amit ajándékba adott a Slimhez, de vettem mellé 5 db Astra Superior pengét is szintén a 100 Forintosban, kapaszkodjatok meg: 100 forintért! Volt még kék Lord és Wilki meg Barbon, Arko vagy Amigo - nem emlékszem - illetve Adam's borotvakrémek. A Slim nagyon szépen, kíméletesen dolgozott, jó a Lord Classic is. Elég fejnehéz a borotva a könnyű nyél miatt, viszont a "J-hook" ennek köszönhetően sokkal jobban ment. Összességében príma borotva. Az Adam's krém viszonylag sok vizet elbír, jó állagú, jó illatú, vastag habot ad, viszont hamarabb szárad, mint pl. a T&H krémek. Nem olyan sok residuum, mint mondjuk a Barboné. Kissé híg állagú, meg a műanyag tubus elég ronda, de 175-ért tök jó. Ja meg felpimpeltem egy általam kedvelt Adidas AS üvegét!
Annyira ronda volt a borotválkozós polcon a sok régimódi cucc mellett egy modern, színpompás, hívalkodó flaska. Lekapartam a matricákat és a kupakját kicseréltem egy valamilyen régi üvegcse hatszögletű kupakjára ami pont rámegy. Így már jól néz ki és nem kell a szekrénybe rejtenem.