A teszt csapatnak.....
Jómagam is végeztem a T&H minta csomaggal.
Megpróbáltam egy objektív szűrőn keresztül olvasni az itt, eddig leírt véleményeket, hogy ne befolyásoljon a sajátom kialakításában.( Nyilván akarva, akaratlanul is vissza köszönnek már leírt tapasztalatok)
Krémek: parádésan jó habot adott mindegyik, kis energia befektetés mellett. Próbálgattam, és meglepően nagy vízfelvételre volt képes anélkül, hogy szét esett volna a hab.
balzsam: ez biza' nekem is túlságosan "zsíros" volt. Nyár időben nem tudnám elképzelni magamon, főleg úgy, hogy az ehhez képest sokkal kevésbé vastag proraso krémet is soknak érzem mostanság.
P.S oil: az első tapasztalat az nagyon megnyerő volt, mert olyan borotválkozási élményt adott a használata, ami ez idáig nem volt ismert számomra. Aztán árnyalt a képen a nehezen lemosható olaj élmény, de még így is a tetszik kategóriába tartozik. Illetve megerősített abban az elképzelésemben, hogy nekem szükségem van valami féle pre-szerre ( no nem a Gáborra ) Így ennek köszönhetően a közeljövőben neki lendülök a pre shave vonal próbálgatásának
Illatok: köpjetek le, kövezzetek meg közösítsetek ki, de nekem tetszett mindegyik. Az orrom egészen jó, úgyhogy nem a szaglás hiánya eredményezheti.
Azért nyilván egyfajta sorrendet felállítottam, és ez a következő képen alakult ( top 3) : 1805, Grafton, Levander.
Alapból írjatok be minden olyan megrendeléshez, ahol egyéb gyártók minta csomagjait rendelitek
Reofil