Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 474543 alkalommal)

Nem elérhető magyar

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #1050 Dátum: 2014. Április 22. - 21:06:26 »
Bármelyik üzlet lehozatja, ha megrendeled. Én i s bementem Szegeden az Árkádba, és megmondtam miket kérek és szoltak telefonon, hogy megérkezett.

Nem elérhető Favágó45

• Tag
« Válasz #1051 Dátum: 2014. Április 22. - 21:06:40 »
Szia Marcsello Mammut II Douglasban van Proraso, de figyeljetek a lejaratra, mert nekem sikerult kifognom egy kove szaradt sebre valo gelt :-( szamlat persze kidobtam, de azert megprobalom, hatha, bar nem sok a remeny... Ja, es az elado holgy kozolte, amikor meg szerettem volna szagolni a AS-et, hogy ezekbol az alacsonyabb kategorias termekekbol nem szokott lenni teszter! Ertitek: a PRORASO, mint ALACSONY kategorias termek! Vegul is csak nehany tiz eve letezik, bezzeg az osszes tobbi "divat" illat EDT by akarmilyen celeb... By the way: Celeb legjobb meghatarozasat hallotatok mar: media altal erdemtelenul nepszerusitett egyén :-) Mindenesetre nalam a Proraso AS van a dobogo felso fokan!

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1052 Dátum: 2014. Április 22. - 21:38:50 »
Ja, es az elado holgy kozolte, amikor meg szerettem volna szagolni a AS-et, hogy ezekbol az alacsonyabb kategorias termekekbol nem szokott lenni teszter! Ertitek: a PRORASO, mint ALACSONY kategorias termek!
Mert minőségre nem, de az ára alapján tényleg az. Hazájában filléres cucc, mire ideér és a Douglas ráteszi az árrését akkor se kerül annyiba mint a designer márkák. Amik pont azért kerülnek annyiba, mert fel kell építeni a brandet, reklámköltség, jogdíjak (ha pont valami celebről van elnevezve), stb, ráadásul az egész csak pár évre szól, amíg nem jön az újabb. Ne lepődj meg ezen, hanem jöjj rá hogy ami nekik alacsony kategóriás termék, te pont azzal jársz a legjobban.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #1053 Dátum: 2014. Április 22. - 21:54:38 »
Na látod, erre nem is gondoltam.. Bár hálás lennék, hogy ha valaki elmondaná, hogy a Douglas-ban mennyi a Proraso szappany, mert drágáért nem veszem meg, jó a Barbon is... :)) Köszi! :)

Bármelyik üzlet lehozatja, ha megrendeled. Én i s bementem Szegeden az Árkádba, és megmondtam miket kérek és szoltak telefonon, hogy megérkezett.
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1054 Dátum: 2014. Április 22. - 22:06:32 »
Na látod, erre nem is gondoltam.. Bár hálás lennék, hogy ha valaki elmondaná, hogy a Douglas-ban mennyi a Proraso szappany, mert drágáért nem veszem meg, jó a Barbon is... :)) Köszi! :)

Én 2900.- ra emlékszem
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #1055 Dátum: 2014. Április 22. - 22:18:19 »
Köszönöm! :) Sajnos a honlapon nincs kint az áruk..  :fejfal:

Én 2900.- ra emlékszem
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető Attiss

• Új tag
  • *
« Válasz #1056 Dátum: 2014. Április 23. - 09:59:19 »
Az Árkád Douglas-ben vannak Proraso cuccok: szappan, pre krém, zselé is. AS-t sajnos nem láttam, de nem is baj, az majd egy későbbi beruházás lesz :)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1057 Dátum: 2014. Április 23. - 10:09:46 »
Az Árkád Douglas-ben vannak Proraso cuccok: szappan, pre krém, zselé is. AS-t sajnos nem láttam, de nem is baj, az majd egy későbbi beruházás lesz :)

Mammut II ben van AS
5000.- 1 dl

Ott kellett hozzám mentőt hívni.  :naughty:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1058 Dátum: 2014. Április 23. - 10:55:50 »
Közös beszerzésben épp a felére jött ki legutóbb :D

Nem elérhető doddi

• Törzstag
« Válasz #1059 Dátum: 2014. Május 15. - 20:46:49 »
http://www.razorbladesandmore.com

itt vásárolt már valaki? ha igen tapasztalatok?

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #1060 Dátum: 2014. Május 15. - 20:51:11 »
Igen, korrekt kereskedő.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #1061 Dátum: 2014. Május 15. - 20:51:31 »
http://www.razorbladesandmore.com

itt vásárolt már valaki? ha igen tapasztalatok?

Egészen más jutott eszembe.

"Rézor kell, vagy bléd, More?"  :fetreng: :peace:
Sheffield-England

Nem elérhető doddi

• Törzstag
« Válasz #1062 Dátum: 2014. Május 15. - 20:53:20 »
köszi a választ  :thanks:
bléd  ;D

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #1063 Dátum: 2014. Május 16. - 17:04:54 »
Ha valaki mostanában szeretné megtekinteni Dr Harris üzleteit Londonban, akkor úgy készüljön, hogy az egyik belvárosit épp felújítják, tehát jelen pillanatban zárva van. Mondjuk nincsenek messze egymástól a shopok.
Persze hogy melyik az említett az nem derült ki feleségem beszámolójából, pedig nem is szőke.  :D Tájékozódni azt nem tud. :) Kész rejtély, hogy talált egyáltalán oda. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #1064 Dátum: 2014. Május 31. - 19:41:31 »
...ha pedig valaki éppen Bécsben sétálgat és Taylor Of Old Bond Street termékeket (többek közt) szeretne szimatolgatni / vásárolni ki ne hagyja a Walter Weiss üzletet a Mariahilfer Straße-n ;)
http://www.walterweiss.at/

...és ha nem volt elég ott a Müller (pl.:Palmolive rúdszappan/tubusos borotvakrém) vagy a Dm (Irisch Moos ,Tabac, Pitralon pure(ok) és ha jól láttam a sima német.

:hat:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici