Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 473873 alkalommal)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #615 Dátum: 2012. Május 31. - 14:16:48 »
Persze levelet, csomagot kapni meg jólesik!  >:(

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #616 Dátum: 2012. Május 31. - 14:17:20 »
2. gregg: írd le aztán, hogy mi lett :)

Mindenképpen tájékoztatlak benneteket. :)

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #617 Dátum: 2012. Május 31. - 18:18:33 »
Álljon itt egy "ellenpélda" az Ámerikaiak ellen:

ThePortugalOnlineshop: Első rendelés regisztráció után, múlthét csütörtök este rendeltem, kedden hozta a postás a csomagot... ;D
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #618 Dátum: 2012. Május 31. - 20:32:14 »
Örülök, hogy hamar hozzájutottál.
A gyorsasággal eddig nekem sem volt problémám. :)

Nem elérhető messerfarkas

• Törzstag
« Válasz #619 Dátum: 2012. Május 31. - 20:45:07 »
... egy átlag amerikainak egyáltalán nem létezik más, mint a Zállamok...

Na ja. Rendeznek egy versenyt, elnevezik világbajnokságnak, és fel sem merül bennük, hogy esetleg más kontinensről is kéne hívni valakit.  :crazy: :fetreng:

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #620 Dátum: 2012. Május 31. - 22:15:36 »
Érdekes, a PayPal vitára fél napon belül tudtak válaszolni. Kb. így hangzik szabad fordításban:

"Sajnálom, hogy nem vagy elégedett a termékekkel. Amikor a köteget a helyére illeszted, már nem fogod látni a ragasztót. A fa pedig fa, some checking occurs (nem értem pontosan). Nem hinném, hogy a fa teljes keresztmetszetében repedt lenne, de nem tudok garanciát vállalni arra, ami a fahasábon belül van. Ha gondolod, visszaküldheted a termékeket, hogy visszakapd a pénzt, vagy kicserélhetjük őket.

Üdvözlettel: Tony"

Persze, egy egyébként is rövid pamacsot ragasszam be a feléig, és majd nem látom a gányolt ragasztást. Hogy ez eddig nem jutott eszembe... :fetreng: :crazy:

Szerintem visszaküldöm cserére, adok nekik még egy esélyt. Ha így hagyom, idegesíteni fog, ha a pénzt kérem vissza, nem lesz ilyen pamacsom. Valahogy éreztem, megtartottam a dobozt, a kitöltő hulladékkal együtt. :)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #621 Dátum: 2012. Május 31. - 22:24:55 »
Hát igen, a fa, az fa. A sz...r meg sz...r...

:fetreng: kínájban

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #622 Dátum: 2012. Május 31. - 23:24:07 »
Tényleg, hogy kell egy ilyen csomagot Arizona államba feladni?
Egy 13x13cm-es dobozban jött, a súlya kb. 350g, USPS First Class.
Simán ráírom a címét, meg az enyémet mint egy levélre, vagy ki kell tölteni hozzá valamit a Postán, és azt ragasztják rá?

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #623 Dátum: 2012. Május 31. - 23:31:07 »
Gregg: 250-500 g-ig a nem európai nemzetközi levél 1910 forint nem elsőbbséggel, és ez esetünkben lovat, hajót jelent. Ha ajánlott szolgáltatást kérsz, az + 700 Ft (Ha nem kérsz, legalább kérdezz rá, hogy ugyan az ajtón kiviszik -e  :evil:)

Ha viszont valahogy belefér a "Európán kívüli elsőbbségi postakész közepes méretű boríték"-ba, az öszvissz 760 lenne + az ajánlott 700 Ft, de ez már rögtön elsőbbségi, azaz légiposta.

Feladni egyébként úgy kell, ahogy mondod, ráírod a címet, és az címzettnél az aljára hogy Étázüni, vagy United States, a feladónál meg hogy Ongri vagy Hungary. Ajánlott kitöltése is hasonszőrű, mint itthoninál.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #624 Dátum: 2012. Május 31. - 23:43:43 »
A célországot mint USA jelöld meg, legalábbis a mi postásaink mindig ráíratták, akárhányszor azt írtam oda hogy United States  ;D

Az elsőbbségi külföldi postakészbe elég sok minden belefér, abba ha beletuszkolod akkor egy kis ragasztószalaggal még erősítsd meg. Nekem egyszer a postán (állítólag) felszakította a válogató gép, és a 3 borotvából amit vettek tőlem az egyik "eltűnt" a csomagból, és végül visszafizettette velem a csávó az árát, szóval érdemes figyelni az ilyenre. Azóta mindent bubis borítékba küldök, biztos ami tuti.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #625 Dátum: 2012. Június 01. - 08:28:10 »
SicTransit, Sanyi -

Köszönöm szépen, sokat segítettetek. Figyelemben véve minden információt, úgy döntöttem, hogy csak a köteget küldöm neki vissza. Ennyit még megér nekem a móka (Európán kívüli elsőbbségi postakész közepes méretű boríték + ajánlott-ba bele fog férni), és legalább a nyélanyag (oda-vissza) biztosan nem tűnik el az éterben. A fánál vállalom a kockázatot. A Pamacs nyelet biztosan kiadja hibátlanul, a kávé tömörítőmön max. lesz egy repedés. :)

Leginkább a köteg minősége zavar, a fával kapcsolatos aggályaimat már a tisztesség kedvéért vettem hozzá.

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #626 Dátum: 2012. Június 01. - 17:38:04 »
TGN reklamációs fejlemények

1460 forintért, ajánlva elküldtem Thony-nak a számomra érték csökkent köteget. Ezt a PayPal felületen jeleztem is neki, majd kértem, tájékoztasson, hogy mikor küldi a csere köteget. Rá nemsokára írta, hogy ma postázza. Bizakodva várom a gyönyörűséges, szépen ragasztott pamacs-kötegemet. :)  :borosta:

Szép hétvégét!

Frissítés

A Stamps.com-tól jött a levél tracking number-el. Tehát jól feladta.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #627 Dátum: 2012. Június 01. - 20:41:01 »
Itt off tfn.co.uk oldalról rendelt esetleg már valaki?
Csak azért kérdem, mert én igen és nem bánnám ha két hét múlva itt lenne a motyó...hátha van valakinek tapasztalata a céggel.

A forint megint ennyire gyatra? Amikor megjött az sms a lóvé lehúzásáról, kissé meglepődtem. Aztán megnéztem az egyébként általam nem követett árfolyamokat. Nem ma kellett volna vásárolni. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #628 Dátum: 2012. Június 06. - 19:39:05 »
Kérem szépen, az indiai krémekről, különösen a Godrejről az angol nyelvű fórumokon mindenhol dicshimnuszokat olvasni - a Godrejet immár személyesen is megerősíthetem. Innen érdemes őket rendelni, saját állításuk szerint 18-21 nap Európába a posta, nekem 10 nap alatt itt volt a cucc:
http://www.desistores.net/catalog/index.php

A "shave" és "shaving" kulcsszavakkal tessék próbálkozni a keresőben.

1 rúpia most kb. 4,2 Ft, ebből látható, hogy a legtöbb cucc Barbon-árban van, de erre sajnos rájön a szállítás, mely elég szigorúan súlyarányos, ezért közös rendeléssel sem igazán enyhíthető.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici