Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 473987 alkalommal)

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #675 Dátum: 2012. December 25. - 09:39:14 »
Amit belinkeltem az a hivatalos oldal szerintem.
De most nézem, hogy a többség csak cologne nem is AS. Nem tudom, hogy lehet e AS ként használni ezeket.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #676 Dátum: 2012. December 25. - 10:09:40 »
Nem, ez csak "illat".

Nem elérhető Ser Renly

• Törzstag
« Válasz #677 Dátum: 2012. December 25. - 16:10:00 »
A Pianud nál 50 dollár nál free shipping van.

Megnéztem pontosan, ez a nemzetközi rendelésekre nem érvényes sajnos. Úgyhogy ide hozzánk nem lesz az sehogy sem ingyenes szállítás  :(.

Forrás: http://www.clubmanonline.com/shrain.html

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #678 Dátum: 2012. December 25. - 22:16:23 »
Akkor tárgytalan, nem is néztem az apró betűs részt. :crazy:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #679 Dátum: 2013. Január 09. - 09:43:08 »
A tehsuperiorshave oldallal vannak valakinek tapasztalatai? Most rendeltem tőlük, aztán kíváncsi lennék, hogy milyen szállítási időkkel működnek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #680 Dátum: 2013. Január 09. - 09:48:14 »
Gyorsan postáz, onnantól fogva a szokásos Usából való postázási idő játszik ott is. Ha a vámon nem akad fönt akkor max 2 hét.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #681 Dátum: 2013. Január 09. - 09:49:26 »
Valóban marha gyorsan postára adnak, ugyanakkor nekem egyszer sikerült belecsúszni egy karácsonyi USA forgalomba, így 6 hét alatt ért ide 2 db Colonel Conk szappan.

A tehsuperiorshave oldallal vannak valakinek tapasztalatai? Most rendeltem tőlük, aztán kíváncsi lennék, hogy milyen szállítási időkkel működnek.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #682 Dátum: 2013. Január 09. - 09:56:34 »
:)
Usából mi a szokásos?  :D
Nekem volt már 3 hét is, amíg megjött valami, de egyszer valahogy nagyon besikerült nekik, mert Chicago-ból 5 nap alatt idevarázsolódott a cucc a postaládámba.

A két hét az normális, bár azért bízom benne, hogy hamarabb itt lesz. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #683 Dátum: 2013. Január 09. - 10:00:09 »
A Magyar postán meg a vámon múlik. Ha nincs nagy gebasz, akkor a világon majdnem bárhonnan 4-5 nap alatt Budapesten van már a csomag, onnantól fogva az itthoniak ülnek rajta. Nekem volt olyan csomagom is ami 3 nap alatt Japánból Pesten volt, majd 2 hetet állt a vámon és utána kihozták, meg volt olyan is hogy hétfőn postára adta Californiából és pénteken már a kezemben volt.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #684 Dátum: 2013. Január 09. - 10:10:20 »
A bolt fizetési lehetőségei közt nem szerepelt a paypal, bár jelezve vagyon, hogy szükség esetén megoldható a dolog. De próbaszerecsen alapon  regeltem a gugli walleten, lássuk hogy működik.
Érdekes volt, hogy a lóvét csak negyed óra elteltével húzták le és az is, hogy a szállítási címet csak akkor tudtam ellenőrizni, mikor már a fizetés gombra kattintottam. Addig csak a nevemet és az utca-házszám kombót láttam szállítási címként a rubrikában. Ez egy kicsit bizonytalanná is tett...:)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #685 Dátum: 2013. Január 09. - 10:17:14 »
Jó tapasztalatok vannak Google Wallet-tal is, bár a pénz visszafizetési "hogyan is működik?" számomra eléggé nehezen lett meg, de a működésben már nem volt gubanc.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #686 Dátum: 2013. Január 09. - 10:26:30 »
Nekem volt olyan csomagom is ami 3 nap alatt Japánból Pesten volt, majd 2 hetet állt a vámon és utána kihozták,

Ha már Japán került szóba...
Valami ismertebb oldalon rendeltél onnan valamit, vagy speciálisan japán oldalról?

Csak azért kérdem, mert az utóbbi időben erősen nézegettem a távolkeleti oldalakat és közben a szállítás miatt regeltem a tenso-nál, de ők alaphangon 5 ezer forintért hoznak el valamit napkeletről. Ettől valamivel olcsóbb megoldás érdekelne, ha létezik egyáltalán.

Megjegyzem a japán oldalakon nem egyszerű keresni, mert ugye angol és egyéb verziójuk nincs, csak azokat a krixkraxokat látja az ember. Ilyen formán igényel némi előmunkát, hogy borotválkozási cikkek után kutakodjunk. A szabadidő eltöltésére kiváló megoldás. :)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #687 Dátum: 2013. Január 09. - 10:28:30 »
Jó tapasztalatok vannak Google Wallet-tal is, bár a pénz visszafizetési "hogyan is működik?" számomra eléggé nehezen lett meg, de a működésben már nem volt gubanc.

Bízom benne, hogy nem kell soha megkeresnem az ezek szerint jól eldugott apró betűs részt!  :D
Vagy ha igen, akkor majd előbb téged nyaggatlak.  ;)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #688 Dátum: 2013. Január 09. - 11:17:24 »
Attól függ mit akarsz rendelni. Én a Metal mastertől rendeltem már többször is, nekik angol a honlapjuk, toolsfromjapan ugyanez.

Nem elérhető kiro

• Tag
« Válasz #689 Dátum: 2013. Január 11. - 15:24:00 »
Rendelni akartam a Connaughtshavingrol ma es ez fogadott:

SHIPPING UPDATE:
Unfortunately we are unable to send products
containing alcohol outside the UK.

Van esetleg alternativa DR Harris es Proraso AS-ek rendelesere hasonlo arban? Harris ugytudom eddig sem szallitott Magyarorszagra.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici