Shaving.ie-ről mik a tapasztalatok?8 napja rendeltem cuccokat, amik még mindig Írországban vannak...Normális ez az átfutási idő?
Idézetet írta: GianniV - 2013. Június 10. - 15:27:39Használd egészséggel az új cuccaidat! A te cuccaiat is Qka-hoz szállították
Használd egészséggel az új cuccaidat!
Idézetet írta: PBF - 2013. Június 10. - 15:29:16Idézetet írta: GianniV - 2013. Június 10. - 15:27:39Használd egészséggel az új cuccaidat! A te cuccaiat is Qka-hoz szállították Ja, már ki is próbáltam a Harris levendula szappant.
Ja, már ki is próbáltam a Harris levendula szappant.
Idézetet írta: Qka - 2013. Június 10. - 15:30:50Ja, már ki is próbáltam a Harris levendula szappant. Habzik rendesen nálad az a dög?
Idézetet írta: GianniV - 2013. Június 10. - 14:13:09Shaving.ie-ről mik a tapasztalatok?8 napja rendeltem cuccokat, amik még mindig Írországban vannak...Normális ez az átfutási idő?Pont ma jött meg a rendelésem tőlük. Június 4-én fizettem, ma meg hozta a DHL. öröm bódogság van
Idézetet írta: Qka - 2013. Június 10. - 15:26:23Idézetet írta: GianniV - 2013. Június 10. - 14:13:09Shaving.ie-ről mik a tapasztalatok?8 napja rendeltem cuccokat, amik még mindig Írországban vannak...Normális ez az átfutási idő?Pont ma jött meg a rendelésem tőlük. Június 4-én fizettem, ma meg hozta a DHL. öröm bódogság van Tracking No alapján a csomagom per pillanat Új Zélandon tartózkodik. Remek. Ennél messzebb nem is lehet. Csak a Holdon.
Írtam a shaving.ie-nek. Nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre... Fejlemények1: a shaving.ie válasza: No problem.. we will keep watch to see what happens.
Talán paranoid kérdés és már ki lett tárgyalva, de ti milyen postával rendeltek connaught-tól, a sima európaival vagy az ajánlottal?